I jas nemozam od mob sum ama gledam sega na stranata interesni klipcinja ima staveno od pred 1-2h Inaku Zorica me nervira ama i Goran i ovaa Vesna se kako maalski ogovaraci...dosadni se veke..
Подолго време и јас го мислам истото, но не бев сигурна. Сепак преостанува да видиме како ќе се развиваат односите меѓу нив.
Ги гледам Весна и Зоран,и си викам нема што да се разочарувам,за љубов никогаш не е касно. Леле бе како ја гали,колку пати само раката и ја бакна...како ја гледа. Воодушевена сум.
Како може човек како Горан да флертува со баба бе Мирјана е иритантна ептен ама Зорица колку неможам да ја поднесам ццц се прави т.е зборува дека е океј ова она кажува се во лице а сите ги оговара ама баш сите Ивона и Бранџа ако продолжат така ќе се затрескат еден во друг ептен мене така ми изгледа. Туку кажете ми Стефани како реагира на Ервин и Барбара не сум видела реакција деновиве не пратам баш
E dobro de za sto go cekav direktnoto vklucuvanje...da gledam goran kako razmenuva neznosti so babata
Predhodno Anton i kaza na Tina i na Zorica deka Vesna i Goran gi ogovarale,pa Zorica kako sto e pletkalo sekade i se iznavika na Vesna pa ovaa legna loso i bilo,se prenemaga a Goran ja drzi za raka i i ja baknuva rakata,ja miluva,guska...i taka..20-30 minuti kolku sto traese prenosot na sitel samo toa go davaa,veruvaj nisto ne si prepustila
Горан ме изненади бе од ко е дојдена Весна се е насмеан, ништо живо не го интересира збори ко навиен а пред тоа глас не му се слушаше. И кажуваше на Весна дека не јаде храна со лук и оваа му вика као не се секирај јас ќе готвам за тебе го милува за раката. Јаоо колку романтично беше Мирјана колку ме иритира ауу да е до мене да ми вришти така ќе ја задавам Антон цело време е одврзан или мене така ми се чини? Ауу Луча ќе ја убие оваа https://www.facebook.com/velikibrat/videos/10153390162434262/
И јас реагирав така. Може на некој му се слатки, ама мене лошо ми беше додека ги гледав. Зорица веќе досадна е со тоа, јас искрена се кажувам вака така, а по оговарачка ја нема. Мирјана како животно е со 0 култура.
Јас мислам дека Горан глуми колку да ја добие наградата најдобар пар. Нели девојка има? И Ивона исто.
И јас тоа го помислив ама па шо знам Ја мислам дека Ивона стварно го бендисува Бранџа. гледав денес имаат некакви куќички поставено ваљда секој пар ќе си живее посебно.