Bravo kako naogate vreme cel den da gi gledate nekoj koj so go zatvorile vo kuka i go snimaat ....nema poenta vo toa sto go gledate ali vie si znaete )))))
Lele na pregledot na 25 tiot den nez dali zabelezavte ama goran ja bakna starava VO VRAT!!! Obicno pregledot na denot na youtube go gledam i sekoj pat koga gi gledam ovie dva kako se ligavat ili zorica kako ogovara, preskoknuvam po nekoja min od videoto..
Ovaa e najjaka, samo ne znam dali im e aktuelna i sega, izgleda porano bila clenka, neka pise nekoj poupaten. JAS SAM THE BEST MODEL HRVATSKE, JAS SAM NEOBICNA DJEVOOJKA DA TI DAM DA TI DAM, NISAM NI SVETICA, NISAM NI ONO DRUGO JOJOJOJOJ
Јас мислев дека она само сака внимание дека е стара ама кога почна да му игра стриптиз божем со послужавникот пред Антон си го повлеков мислењето. Горан го смени понашањето кога виде дека старкава погрешно го протолкува неговото внимание..
Да бе вечер нешто ќе и рече Горан па оваа ќе плаче.. https://www.facebook.com/velikibrat/videos/10153394375204262/
Овој Дарко почна да ме нервира од марс се гледа дека му се свиѓа Тина се врти околу неа чека дозвола за бакнеж.. Ако ти се свиѓа залепи ја на некој ѕид, бакни ја и ајт упм... Бог да чува
Dosada ziva e babava , jas ne znam kako ja trpi Goran , mn e grozna i se zamisluva tinedjerka, mi se povraka koga ja gledam
Се нафрли да го бакне затоа Горан избега, после тоа нели и рече дека треба да се смири дека очигледно погрешно ја сфатила неговата близина. Сакам да ја вратат Стефани.
мене ми изгледа дека горан и го прави муабетот,таа си завртела во главата дека се во лјубовна врска,,итн,,,тој кога виде дека таа претерува,почна да се трга од неа....тој се наслони на неа дека никој во кучата не го сакаше а таа маж барала...ццццццццц старка ,тој неколку пати му потенцира дека тоа е само пријателство....ама таа тешко дека сфаќа...
па и што рече вчера,,рече мојата е истанчена и помека,,дека е стара ццццццццццц.безобразна а нешто за храна беше муабетот..за тие кнедлите кога јадеше Горан....тој кога седи на тие високите столчиња,,оди пред него се пика..ццццццц.стварно си умислува дека е тинејџерка...легнува покрај него како готово сега ќе биде хеххе...првата вечер му вели камерите не пратат очекуваат што правеше стефани со овој...цццццццццццццц.....
^Па тој си кажа дека имал надвор вереница што му се пушта ако е 10 години само постара од него делува како 20.Да е згодна и убава така и така туку у косата вештачка ми делува.инаку и јас сакам да ја вратат Стефани иако за тоа намерно не ја враќаат да видат како ке реагира Ервин на Барбара и Мирјана па потоа да се фатат коса за коса.Па кога ке влезе Стефани ке им даде убаво посебно на Мирјана заузет си ил ниси а на Ервин мислам рацете ќе му ги скрши што ја масира.Има видео кај што Стефани ке го виде тоа дека го прашува за неа ? Го видовте она кога Мирјана лежеше во креветот со тој дебелиот Бранчо или како и да беше кога Антон ги виде и таа стана мислам дека се гушкаа.
Стриптиз https://www.facebook.com/velikibrat/videos/10153395910884262/ Каков татко таков син https://www.facebook.com/velikibrat/videos/10153395869989262/