Дури сега сфаќам дека Горан уствари цело време се понаша сп. некоја определена тактика, размислиува како неговите постапки изгледаат пред гледачите и го планира секој следен потег. Тоа и го призна и на баба Весна пред некој ден. Патем, нез како мислеше таа да го сфати кога и го лиже вратот и и рецитира љубовни поеми. Жената е очајна за страст, а горан и ги подгреа надежите. Мислам дека тој ќе испадне неделава, а јас да бев на местото на вереницата, не би го чекала во петок.
Мислам и јас дека он ќе испадне. Освен ако неделава нема повторно лажно исфрлање, па да ги внесат Васичи, додека Горан да го остават со Стефани во посебниот дел.
Хахахахах сакав да го постирам и јас видеото Закон се Васичи , минатата недела ми беа одбивни и досадни али се враќаат во нормала. Рада колку ми е смешна кога зборува А луѓе стефани каде спие ? И не ја гледам баш во делот на Васичи или јас слабо гледам а ?
Рада и Раде спијат во нивниот кревет а Стефани во креветот на близнаците.. Така барем мислам Иначе и јас мислам Горан утре ќе си замине.. А Весна во Сабота нели така му рече она
Да знам дека во тој кревет ама еве на видеото раде кај што игра нема трага од Стефани ниту перница ниту ќебе Јас несакам Горан да си замине повеќе сум за Антон Мислам дека Горан има гласачи,но можеби ситуацијата со Весна ќе го чини излез од куќата што знам . Иначе мислам дека редно време е Стефани да ја вратат во куќата или да им дозволат да се видат со Ервин.
Да, и јас сакам Антон да излезе. Инаку, сакам да остане Горан само ради Стефани. Многу интересно ми беше нивното дружење, и тие ми го задржаа вниманието во шоуто на почетокот..
Samo za nominiranje bese taka ako sakat da go nominiraat Goran ke go nominiraat negoviot par a za otpaganje ke otpadni nekoj ANton ili Goran ili Mika i Giba (mika i giba se racunaat kako edno) Se nadevam deka razbra
Го гледам прегледот на денот и ми се повраќа од Весна...Па за неколку денови толку да се наложиш на некој, бетер од тинејџерка бабето. Ма не знам колку внимание некој да ми пружа и колку истото да ми фали во животот, за неполна недела да паѓам у депресија за некој. Шеесет години жена, толку ли не ти работи кликерот оти се е со калкулација и за внимание, придобивање аудиториум. На врат ја бакнал и ајде ќе умрам од љубов за него сега. Ама старо гомно кога ќе засмрди...
https://www.facebook.com/velikibrat/videos/vb.54257039261/10153397028774262/?type=3&theater Ja napravi lom hahhaa Sto se desi pa i se naluti na babeto ?
И се налути затоа што ептен флезе во филм и Горан се свести дека неговиот однос со Весна можно е да изгледа поинаку на тв затоа што сите станари се зафркаваат на нивна сметка за тоа . Колку ми е очајна оваа Весна еееј 60годишна баба а толку да нема осет за некои работи