Јас сакам да ја вратат, не сакам да ги внесат Васиќи арно си се таму долу. Мирјана више претерува како бе сите за неа се глупи, прости и не се разбираат од шала Бранџа кај и да е ќе ја има Мирјана
Абе Маријана провоцира само така Гледаше ли во пресекот на денот кога демек се караше со Зорица и Луча а уствари ја исмеваше Весна со тоа
Очајна домачица хаха.Абе не верувам дека се свести туку дека глумел да дознае како е надвор ситуацијата па нон стоп се делеа од другите си гугукаа и се милуваа.Па секој ке помисли дека со очи ја пиеше кој го знае јас мислам дека само глуми.Да беше така оддамна ке се свестеше уште на почетокот почна да му се пика.Инаку јас да сум на местото на неговата вереница нема да го чекам кога ке излезе.Ептен беше влезен во филм со бабчето. Калабастер
Ахх тоа што добро ја изигра Весна и дозна повеќе работи од неа не значи дека ја повреди вереницата Не направи ништо со што таа би била повредена.Вчера дури и повеќе пати ја спомена
Он виде дека бабава почна да се заљубува дека ептен почна да му се пика, на неколку пати му се нафрли и да го бакне и затоа се свести почна да и раскажува за вереницата, дека ја сака бла бла бла.. и со тоа ја отргна од себе
Мислам дека Дарко и Тина ќе победат.. Туку Ервин не ми изгледа среќен затоа што Стефани се врати или од шок не знае како да реагира
Ja vidov pokasno bidejki ne pratev mnogu , inaku interesno ke e so niv.A sto Luca Goran i Ervin se tolku naprnati Goran i noktite si gi grizese dali deka za verenicata mislese ke ja vide? Inaku dali plavusata sto ja dadoa bese negovata verenicata ona mladata ubavka ?
Да да плавата што даваше интервју е вереницата на Горан, Лела. Јас па баш сакав да ја види, жал ми падна Ете Антон конечно излезе
Нешто Горан многу беше нервозен напнат дали за што ке каже вереницата има некој линк што кажа таа не бев во можност да слушам.Инаку Ервин како изреагира која дозна дека ке ја вратат нешто не е радосен баш Весна сега ке се закачи може за Васич.
Не е нервозен поради вереницата, туку Скај убаво му ја плесна. Му рече дека учел од него кои се ерогени зони кај старка.
Во гужва бев па не слушнав ништо.Кој/а е Скај ? туку оној што го дадоа кај бината пред вереницата на Горан слабиот што ловел животни ли како беше од кога е надвор испаднат ?