Стефани и Ервин па неможат да се заситат како некои кучиња се , а легнуваат во кревет и право се качуваат До некаде го оправдувам Раде што така изреагира до некаде и не. Нека си спие ако му се спие овие нека тераат работа немора да излегуваат надвор од собата.Демек рекоа нема да се повтори веќе и крај нема да се повтори пф како да не . Луча се повеќе и повеќе ми станува океј и ми е меѓу омилените Зорица со душа чекам да излезе но мислам дека тоа нема да се случи во брзо време затоа што очигледно е дека имам публика што гласа за неа.
lelelel ovoj Ervin i Stefani neka imaat oset malku od drugive stanari a i malku od kamerite , kako nimfomani se
Se nadevam deka Zorka ke izleze ovaa nedela nemozam veke da i ja gledam taa odvratna i ljubomorna faca,e zamisluva deka e najdobra gotvacka na balkanot i ne moze da se pomiri so toa nekoj drug da gotvi podobro od nea,aBarbara mislev deka e popametna devojka ama nema svoe jas,podpadnata e pod vlijanie na Zorica i samo i ja polni glavata.Mislam deka ke ispadne Vesna,ako Rada ne ja dobie nedelnata zadaca i ne ja spasi,ako ja spasi nea Zorka ke leta,mislam deka Goran ima poveke glasaci od nea.Vo najskoro vreme mislam deka ke ina tepacka pomegu Stefani i Mirjana,vcera da ja videse kako mu sedi na k***t ke i ja iskubese kosata
Мими и јас баш вчера реков ако Стефани ја види Мирјана како му седи на Ервин у скут ќе и ја искуби косата, не и чука многу. Мислењата ми се поделени во врска со сексот помеќу овие двајца. Треба да имаат осет, глупаво е сите да седат надвор и да чекаат додека завршат со сексот. Ај од младиве не е епроблем, ама нели им е срам од постарите Рада, Раде, Зорица, Весна па и Горан да ги слушаат, да ја слушаат Стефани како стенка ептен е незгодно. Мене Луча ми е фаворит за сеа сакам он да победи. Кога кажуваше вчера БВ кои се номинирани Мирјана и вика на Весна Ти би и у номинације са Горана
Stvarno glupo se ponasaat Stefani i Ervin,Ervin go mislev za popameten decko ama deckoto kako zensko da ne videl kako nikogas vo zivotot,aStefani si e Stefani za nea ne mi cudno taa nema ni oset ni sram,operirana e od toa,ama sepak megu favoritite mi e bidejki ne e licemerna i se kazuva vo lice
Jas da sum na mestoto na stanarite, ne izleguvam od soba dodeka se sreduvaat ovie. Stom niv ne gi e sram, mene pa ic.
Pa begaat zosto nesakat da gi slusaat.Mislev da se trgnat 20 luge za ovie na mira da si sr.Neka izlezat tie
ВБ треба ги смести во собчето кај шо беше послугата кога ја имаа задачата ВБ Хотел и нека се сексаат колку сакаат и станарите мирни и овие задоволени
Ne sfativ sinoka na krajot na pregledot na denot za sto razgovaraa mirjana i ervin? Mu rece nesto rano e, da pocekame nekoj den...
Оваа сезона многу ретко ја гледам ама забележав дека кај нас кога најавуваат преглед на денот велат дека може да ја гледаат деца над 12 години , а на Б92 додека трае пишува 18 години. Spoiler
Ivan Vlaić:Izgleda da je Steffani napustila show, sad slavite. Jadno da je ona izašla a ne Rade. Sada imate što gledati, da Vas sad vidim što će Vam biti zanimljivo A и цел ден нема видео на официалната страна од нејзе.
Не би било фер да излегла самата или да ја исфрлат заради Раде.Што ги внесоа овие се прават мајка и татко на сите.Не прават смешки само критикуваат сега.Поинтересно беше кога беа шпиони.