И јас мислам дека Стефани е трудна 100% е тогаш ќе биде еуфорија А овој Ервин мнг се избламира незнам дали го гледавте видеото кога вика дека не излегува со секој во град заедно со неговото друштво ама затоа се е........ со секој...Ако не е таков зошто тогаш ја искористи Стефани уште првата вечер.само за да покаже дека не е геј,а сега Стефани не му одговара во неговото друштво.Мислам дека спрема неа е лицемерен и нема муда да и каже све во лице туку ако до крај останат заедно значи цело време ќе ја лаже за девојката да се заљуби ептен во него и да се лади со неа...Ужасно ејј не ми се верува какви машки постојат.Мнг чудна личност е нема свое ЈАС зависи од другите и мислам дека не е искрен. https://www.facebook.com/velikibrat/videos/vb.54257039261/10153409544429262/?type=2&theater
Ne svativ od kade znaes deka e trudna i deka utre site ke doznaat?E togas ke bide interesno ako e vistina
https://www.facebook.com/velikibrat/videos/10153383276329262/ Незнам дали гледаше кога Г.Брат му даде кондоми на Ервин и кога Ервин му кажа дека можеби закаснал пошто тој како да кажам ... сврши внатре во Стефани,така да постојат шанси за бременост.
Ако е трудна можеби ќе излезе постојат големи шанси за тоа,а за Ервин незнам можеби и тој ќе треба да излезе
Чим очајнички сака да излезе, значи има нешто полошо од тоа што Раде и Рада им викаа. А и мене ми се чини дека е трудна. Сега ќе имаат малечко босанџеро. Ервин најдобро е да не се замара ни со Барбара ни со Стефани, нека си победи нека си ги земе парите и ајт со здравје. Од овие двете нема леб. А и двете го прават будала пред камери. Барбара сега ќе почне да им се пушта и на Бранџа и Горан (среќа Антон што излезе иначе и на него ќе му се пушташе). Кај има пари, таму и она.
Jas mislam deka stefani i ervin stvarno ja preteraa pa rade e vo pravo do nekade toa go gledaaat i deca i stari lujge ...dobro be lujdze doma nejzinite i negovite zarem ne gi gledaaat? pak ervin smotanion se sramel a ne se strami koa go gledaaat roditelite ''jakiot ebac'' prv pat zena videl haha inaku ajde razbiram mladost ludost uste 2 den legnaa aj 1 2 3 ami ona sekoja vecer i pred site stanari hah ....strasnooo jas edno vreme gi podrzuvav ali sa jok stv mi se gadi on niv najdobri se darko iako e malce smotan vo vrska so tina i povlecen ali e eden od dobrite stanari lucijano otkacen i kull i tina do nekade ali ce pokazi vremevo
оваа зорица страшно ме иритира. сите ги оговара. хахах леле сеа кога рече фуј пукнав. малце сам ноге средила ама нема везе. иритантна ми е со самата нејзинмиа појава. иначе фаворит ми е луча.
Оваа кога ќе излезе од шоуто мислам дека нема да има толку озборувања и караници пошто мислам дека 70% е од неа се тоа
Поневоспитано створење од оваа Стефани не постои. На правдина ја нападна Весна и такви зборови кон жена што може баба да и биде. Ервин се прави фин, а легнува со ваква калаштура. ццц