Бреееј aмa му гo плеснa. Пa дoлгo гледaвме кoј кoгo плескa. Туку дa ве прaшaм сите штo плукaте пo дечкoвo. Никoгaш не сте биле сo некoј, a дa сaкaте друг? Не ги рaзбирaм... Сегa aкo му се свиѓa Бaрбaрa требa дa гувее или? Свaштa. Ццц му се свиѓa еднa, a бил сo другa. Стрaшнo и не виденo дo сегa. Кaкo и дa е, уштекaнaвa ќе мoже дa се фaли декa и "педер" јa рaстурил oд сексувaње штo би реклa Рaдa. Дa бaш му гo плеснa хaххa.
Zosto da mi e zal sto ke zaplacel,a Stefani koga placese toj ne ja ni pogledna.I kazuvase deka e zaljuben vo nea i pravese filmovi i preku vecer go promeni mislenjeto i ne mu bese zal za cuvstvata na Stefani
Шоуто е голема глупост, јас не го гледам од причина што секакви глупости се случуваат. Спротивставени карактери, конфликти, девојките се брукаат самите себе си, посебни таа со пирсинзите како и беше името, не се сеќавам. Тој црномурестиот дечко со добро тело не е маж, туку дете. Немам време да го гледам, наутро сум на работа и си легнувам рано.
Си реков нема, ама не издржав да не искоментирам. Па колкава интелигенција треба некој да има за да ужива во следење реални шоуа како „Големиот брат“, „Фарма“ и не знам кои други...Да не знаеш кој е повеќе за жалење, оној што учествува или оној што гледа. И колку за информација, ништо во реалните шоуа не е реално, се е глума и најчесто однапред напишано сценарио.
А колкава интелегенција има некој што не разбира за што служи едно реално шоу од ваков тип? Ниту гледа некој за мозокот да го развива, ниту му менува нешто во животот. И јас не гледам редовно, ниту ме интересира посебно што се случува, ама вакви коментари немаат смисла.
Добро е во животот се да погледнеш па макар и ваков тип на шоу ако си интелигентна и паметна за да знаеш утре на твоите деца да им кажеш што е правилно а што не....
Ах да, веројатно е до мојата интелигенција што не успевам да разберам за што служи едно вакво реално шоу од најнизок вид како „Големиот брат“. Освен за „забава“, служи и за дополнително заглупавување на луѓето. И тоа е се. Еве ќе признаам, пред некој ден се обидов да гледам и не издржав повеќе од 5 минути. Дефинитивно е до мене. Ама најискрено ме интересира, да ми објасните како на дете, што е она поради што го гледате ова шоу?
Site vie sto velite deka ne go gledate i deka go gledaat samo glupavite luge,lazete i glumite nesto.Ako ne go gledas zosto ja citas ovaa tema i davas komentari,ja za nesto sto ne go gledam ednostavno ne komentiram,a ne da navreduvam.Ovaa tema e za tie sto gledaat drugite ne mora da citaat ima drugi temi kolku sto sakas,za"pointeligentni"kako tebe
Морам да искоментирам последен пат и повеќе не сакам да дискутирам за оние кои не навредуваат ние што го гледаме и не прават прости и неинтелигентни.Само ке кажам ако не го гледате од каде знаете што се случува и дека не е за гледање .. и зошто ја читате темата и воопшто пишувате имате други теми.Јас каде не ми се чита и тоа што не преферирам не отварам ни да читам или гледам.Секој со свој вкус. Инаку Ервин само ја масирал Мирјана или и спиеле заедно ?
И ги масираше градите и ако не се лажам ја бакнуваше кај увото. И двајцата во Исповедалница му кажаа на ВБ дека немало ништо повеќе од тоа.