Зорица со сите што се караше и мразеше, сега е другарка. Доколку е Бранџа номиниран, неделава сакам он да излезе. Него колку брзо поминаа овие 40 и нешто дена, пола шоу помина...
Горан и Луча http://sitel.com.mk/na-chekor-do-fizichka-presmetka-zhestoka-rasprava-pomegju-lucha-i-goran
Не го пратам стално шоуво али сношти гледам доста работи се смениле. Зорица и Горан ми се прави преваранти, особено Зорица. Која идиотка бре, во рок од помалце од 24 часа си извади дел од маската незнам која и е стратегијата али секако неможе преку ноќ да смени мислење за некого по кој и ден и ноќ плукаше па какви не се зборови си изнакажаа претходно. Фаворити ми се Луча и Дарко па може и Мирјана иако претерува со лудориите.
Зорица ни има тактика ни знае што прави, жената дефинитивно си има психички проблем и не би требала да е во ова шоу секој ден си помислувам дека срцев удар ќе добие.
Sea uste Zorica i Marijana ili kako i da se vikase da izlezat i super ke bide. mn. me interesira kako ke se pokazat novive stanari.
А замисли да излезе Мирјана или Зорица колку ќе биде пусто во куќата ? Зорица секако не ми е омилена и е една од оние што најмногу ме нервираат но ако не е таа нема да има кавги,ако не е Мирјана нема да има кој да ја ремети куќата се ќе биде досадно Мирјана ќе падне во кревет со овој новиот што влезе сигурна сум а оваа Јозефина или како се викаше не ми изледа ич интересна
Pricinite zosto Rada go nominirase Darko se haos,mnogu gi pocituval zenite Izgleda za nea vistinski maz e da navreduva i da tepa,ili da bide pederasticen kako nejzinite sincinja Tina pak o lele majko e,koga ima usta od uvo do uvo uste ja crta i koristi drac karmin koj od koj pokatastrofa e.Zorica ic ne ja sakam i sakam da ispadne no koga gi ranese i gi pazese arna im bese,se prevrtkuvaci i iskoristuvaci,da gi baraa takvi nemase da gi najdat...
Новите што влегоа гледам добри се и типката и типов Туку без Стефани не ми се гледа ама сега кога видов дека има нови ке погледнувам од време на време.