НОМИНИРАНА беше кога одлучи да ја напушти куќата. Значи сите номинирани треба да излегуваат по своја воља од куќата па потоа дека не се исфрлени да се враќаат....ВБ незнае повеќе што да направи за да привлече публика да ги гледаат Васичи
Едвај дочекаа: Ервин и Стефани повторно имаа секс! Откако се врати во главната куќа на Големиот брат, Стефани реши да ја обнови романсата со Ервин, па гледачите имаа можност повторно да видат како тие разменуваат нежности под јорганот.Иако одреден перод беа раздвоени, Ервин и Стефани ја обновија врската, па истата вечер завршија заедно во кревет и имаа секс пред сите учесници, кои во тој момент беа со собата.
Многу лош серијал е овој.. онака без врска, дрољи и педери наоколу се пропагира неморал и многу ми е ступидно и не го ни гледам. Порано имаше прича и беше кул за гледање и анализирање... ова сеа е дно.
Ако излезе Зорица ќе го изгуби хонорарот. Јас му се дивам на Спејко од самиот старт е внатре и кулира типот воопшто не се кара со Зорица. Што ти е македонче значи бегај од проблеми.
Ако има некој станар што е најдосаден тоа е Дарко. ЗНачи човекот не се приметува дека е во куќата. Јас сум за да излезе и да не спаси сите од маки. А Зорица ако излезе, гледаноста ќе опадне. А никој не ја сака. Ама луѓево сакаат да гледаат кога некој се расправа.
Зашто најдосаден? Па најмирен е,да не треба да се секса со Тина 24/7 па да ти биде интересен. Нека победи Дарко.
Па тука не се бараат такви досадни и дремачи што не прават ништо. Немора да се е*е со Тина. Али треба нешто да направи.
Зорица немат да излези , бидејки ги ремети другите не е интересна туку нешто да се дешава , а јас мислам дека жената има некој сериозен психички проблем , ке излези Јозефина бидејки последна влезе и има малку гласови , али уште не ми е јаасно кој бе гласа за зорка?
Па прави кога има задача. Тебе ти е интересно да гледаш кавги и секс само за циркуси без пари. Таа Зорица го бакнуваше Гого го ранеше и оп тој не се согласи за нешто се сили,се кара...Боже чувај не од такви жени. Мирјана ја малтретирала,а она што ги малтретира сите? По одвратно створење немам видено во животов. Таа прво со сите добра,после плука. Она главна,она се. Неможе така. Нашето не го цените,туѓото го цените. #мојачудесназемјо.
Па и Горан има девојка па и се пушташе на Весна. Оваа новата Фросина и таа има маж и дете, а и она еве кај и да е ќе и се присака со некој. Има многу од станарите што имале девојки/дечковци па ете ги си спијат и си се лапаат.
Па кога има задача нормално е тоа дека ќе прави нешто. Иначе ќе го избркаат од куќата. Ја зборам кога нема задачи. Јас не го ни гледам во куќата.
Абе спијат...такви се условите. Не сакам да се натегам со тебе пошто секогаш ти си "во право" ние грешиме и немаме право. Муабетот ми беше да ти кажам дека едно шоу немора да се состои од секс, мора да спијат заедно,ако спијат со машко ќе речеш педери се вака така. Никако не ти е погодено. Супер си е Дарко според мене,еден од најстабилните станари во куќата.