Ауу откако ја видоа Стефани и кажа дека се враќа сите ко попарени, немаше некој радосен освен Зорка и Тина. Рада одма прогнозира, немала да издржи пак ќе барала за некој ден да излезе. Овие циганиве се со сите лизни мазни, а позади грб сешто оговараат. Раде не се сеќавал што зборувал за Стефани да си пукнеш од смеа.
Ама Стефани све му влепи в лице , абе циганска работа , пред Стефи циле миле позади грб к**** , наркоманка , ваква онака али вистината секогаш излегува на виделина
Не е фер, Стефани имаше прилика после 50 и нешто дена да се види со своите, а другиве не. Ервин бил глуп ко тава, ваков бил, онаков бил, и оп пак со него во кревет. Она да не е глупавата во случајов? Дарко не го ни забележувам, ни на мртво плаче, ни на живо се смее... Мирјана дефинитивно ми е фаворит. Јозефина не знам во кој филм е влезена, глуми паметна а не е ни пола од тоа што се прави. Се надевам вечер она ќе излезе.
Не сум гледал веќе неколку дена зошто не бев дома неколку дена, све без излезен. Но по вашето кажување за Стефани, мислам дека наместо Зорица, она ќе ми биде на прво место најомразен лик во ВБ. А и продукцијава веќе не е тоа што беше. Си оди, па се враќа кога сака. Турлитава. Го расипаа шоуво со тоа што ја вратија. Баш гледав вчера во другите ВБ шоуа низ светот, и нигде немаше вратено станар назад.
Оваа стефани ем сама сакаше да излезе па сеа оп назад пак..... и што пакке спие со ервин и ке му вика дека е глуп ваков таков и не знам што уште не. А зорица немам коментар за неа колку дволична жена е според мене еднаш вака еднаш така..... со сите се кара и ништо не и одговара за се сака да биде главна и она да се слуша стварно претерува според мене А дарко ми е срцка сеа почна нешто пополека да се опушта па ке видеме шо ке биде јас мислам дека ке оди до крај
Стфани не спие во ист кревет со Ервин.Стефани спие во ист кревет со Тина.Ама пак е блиска со Ервин, http://www.bigbrother.rtl.hr/novosti/1817765/
И сеа со стана се изе*аа ли ервин и стефани абе наместено е шоуто за да биде интересно ако испадне зорица нема да има кавги ке падне гледаноста ,испадна стефани нема секс а народ тоа сака да гледа и оп еве ја вратиј аза што? за да се дигне гледаноста да се гласа и да се вртат парите се е јасно али шоуто мора да продолже