Дури сега гледам како Рада реагирала на излегувањето на Раде. Да не знаев дека излегува од куќата на големиот брат, ќе си помислев дека го зедоја во војна човекот
јА НАПУШТИ, УТРЕ ТОА КЕ ГО ДАДАТ НА ОФИЦИЈАЛНАТА СТРАНА И НА ТВ,На ексклузива видов јас. http://www.ekskluziva.ba/STEFANI-NA...se-oprostila-sa-jednim-ukucaninom-/80576.html
Ова што го има на страната беше денес на Сител, така да не замина. Зборуваше со мајка и, по со Ѓоле се бакнаа и остана
Не гледав на Сител јас, епа што и е филмот само се предомислува ццц.сАМО ШТО ВЛЕЗЕ МАЈКА И ТАА САКАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ.
И таа незнае што прави, само се предомислува. На почеток ми беше омилена ама сега почнува да ме нервира. Па мајка и влезе и таа одма почна со приказни демек луѓето ке зборувале како можела така да се однесува пред мајка и, како таа да не ја познава неа.. Абе само некој филмови..
Neznam zosto vleze majka i na stefani,ne e interesna,ne ja ni zabelezuvam vo kukata,sakajki da go napravi interesno souto vb go napravi dosadno.A goran dali se e**** so lejla prviot den koga vleze,vo pregledot na denot taka mi se vide
Јас мислам дека мајка и на Стефани влезе од страв дека ќерка и ќе прави поголеми глупости,па мислеше дека ќе ја спречи,односно ќе и помогне да биде по нормална,ама за жал иста е А Горан и Лејла,да и мене така ми се гледаше дека имаа
И оваа утре ке биде домакинка?Мајка?Срамота ова е ужас. https://www.facebook.com/velikibrat/videos/10153482206484262/
Конечно со нешто да се Зоркава за коментарите за Стефани А оваа мајка и на Стефани е бетер од керка и...круша под крушка паѓа....ја гледа ќерка и дека оди во кревет кај Ѓоле и и вика ПАМЕТ У ГЛАВУ...лелеее што мајка беше
џоле на ВБ му рече дека би пробал кај сите во куката но Стефани се понудила Некако овие Хрваткиве мн лесни девојки се , само им се нудат на машките
Јас мислам дека на Стефани не и се свиѓа толку многу Џоле колку што се обидува Ервин да го направи љубоморен. Кога влезе по втор пат му збореше на Ервин како запознала дечко од Босна супер и било и оп сеа наеднаш Џоле најдобар. Мислев дека Стефани малку од малку и дошол паметот но очигледно она знае само нозе да шири. И едно не ми влага во глава. Како може пред мајка и да оди во кревет со маж? Па има ли осет бе? Грозно! Знае некој да ми каже зошто Лејла излезе од куќата?
@auroraa Лејла си замина затоа што така била договорена со Големиот брат, да остане само 2 дена. А и надвор имала работа, па не можела да остане повеќе во куќата. На Стефани и е криво затоа што Ервин трча по Барбара, па затоа се плетка со Ѓоле. Не е ни свесна дека прави будала од себе. Ај Ѓорче го прави тоа да биде интересен, да гласаат луѓето за него, ама неа не можам да ја разберам. Па некаде по интернетов прочитав еден коментар што ме изнасмеа, пишуваше: Оваа Стефани како што е тргната, и со Мика и Гиба ќе се .......