Mnogu mi e odvratna majka i na Stefani,zenata nema ponasanje,im najde maana na site,a ne ja gleda kerka i sto pravi,ama Rada ubavo i kaza koga go vregase Ervin deka ja iskoristil kerka i.Rada i kaza:kuckata dodeka ne mrdne so opaskata,kucinjata ne trcaat po nea
За греота е мислеше дека ќе оди и она на журката. Јас мислев дека ќе ја среди малку а она се понаша како тинејџерка.
Мајка и на Стефани одвратна ми е. По гадно створење немам видено. Ако Зорица или Мирјана и се пуштат (другиве се ќутливи не ми се верува некој да се кара со неа) на неа, ќе ми станат и двете идол. А и оваа Стефани со кој стигне се е*е. Прво отиде кај Ервин, па сега кај Џоле. Па следната неделоа ако испадне Џоле сигурно ќе отиде кај Мика и Гиба. Иначе не ја гледам вереницата на Горан. Каде е? Да не излезе?
@Marick14 Kако што кажав и погоре, Лејла си замина затоа што така била договорена со Големиот брат, да остане само 2 дена. А и надвор имала работа, па не можела да остане повеќе во куќата.
ГБ ја прашува Рада, кажи ми 5 комплименти. (На ГБ да му каже) И оваа вика, па само пушат, само се жалат...и ГБ и вика, Рада, морам да те зауставим. Дали знаеш што е комплимент. И оваа вика па кога на некој ќе му кажеш добар совет.
Аман од Зорица веќе... ми се здосади да ја гледам, како се лигави во исповедалницата "он мене така ме навредува, ништо не му реков дрн дрн дрн јариња, гуски шатки патки". Само болен ум така може.
Ама Мирјана некако е смирена во последно време, поточно откако влезе мајка и на Стефани. Односно од нивните глупости веројатно не иде Мирјана до израз. Навивам за Горан, најинтелигентен ми е некако.
Порано ја сакав Стефани,а од која причина врска немам,симпатична ми беше ваљда...Сега го покажува правото лице,до вчера што се вика беше супер со Зорица,ја гушкаше,бараше совети од неа,и се лигавеше Зорка моја бла бла,а сега? Цело време и збори зад грб,ваква била онаква била,ја гушка Рада а нели не можеше да ја поднесе?Каша попара се напраи све.Пред да излезе првиот пат од куќата се гушкаше со Ервин,му збореше како ќе останат пријатели ова она а сега само лоши зборови за него...Не ми се верува до кој степен дојде...Сакам Мира да победи,најреална е од сите таму,им кажува се во лице,не им збори зад грб,едноставно искрена си е па колку и да ја мразат...Нема влакна на јазик а и интересна ми е
Како и секој петок така и овој се надевам дека конечно Зорица ќе ја напушти куќата. И мислам дека Стефани ќе излезе затоа што повеќето од станарите ќе гласаат за тоа, по муабетите што се одвиваат во куќата деновиве
Јас неможам да ја разберам Стефани никако. Од како влезе вториов пат со Зорица први другарки и сега што се занесува незнам. Оној Гого татко може да и биде. Па и мајка и место да ја смири она со нејзе. Значи толку ми се одвратни станати сите четворица како кучиња од ланец пуштени ми се.