Не знам дали приметивте дека на сите телевизии исфрлувањето во петок е од 21:00h само на нашата педерска Сител телевизија кратат и се вклучуваат во 22:00h. Па има ли нешто побитно од Црната роза и тако далје не знам ни како се викаат тие прости нискобуџетни серии!
Не кратат,го префрлаат на Сител 3, а после кога ќе завршат сериите се враќаа на Сител Ќе видиме вечер како ќе биде Мене само ме буни тоа што сега нема директно уклучување во куќата....само прегледот на денот го има после вестите
Зошто влегоа овие од 2011? Се знаеше дека ќе испадне Џорџе, не е во ред да му се даде на некој награда од 100.000 евра кој не е од самиот почеток во шоуто...На крај ќе победи или Зорица или Горан.
оваа Рада почна да ме нервира... за колку банални работи номинира, не ни и ги разбирам причините... офф.
Се ми е без врска. Не се знае кој влегува кој излегува, на секое вклучување има некој нов. Со идеа да биде поинтересно, го направија глупаво. Наместо да внесуваат нови станари нека смислат подобри неделни задачи. На пример според мене оваа последнава со Тесла беше интересна, ама тоа е.
Јас едно сватив. Сите тие што ќе влезат во „кланот„ на Гого испаѓаат и само он останува. Прво Александар, па Весна, па Луча сега и Џоле. Може тоа му е некоја тактика не е можно сите до еден што дружат со него да излегуваат. Како ни едно од јарињата на Зорица не испаѓа. А и жал ми е за Даре што му го сместија. Сега он е „лошиот„ а сиве други поштени и искрени.
Мислам дека се е во режија на продукцијата,кој излевува кој влага, а и кој ќе победи Чиста намештаљка Да не се возбудуваме многу
Зошто влегоа овие од 2011? Поглупо неможе да биде. Највеќе ме нервираа тој Нирмал или како и да се вика и Дуле.
Намерно внесуваат нови станари само за да не испаднат Зорица и Горан...Не е можно да они двајца од самиот почеток да се номинирани и никогаш да не испаднат..
Јас мислам Мирјана или Ервин, а Дарко сигурно ќе го остават до крај бидејќи е единствен македонец во шоуто, а мора македонците да гласаат (ако воопшто гласа некој од Македонија)
внесуваат нови станари за да не ја истераат зорка , и нормално нов станар малку гласови , моја прогноза е Горан ке победи , Барби и Тина здравје на лето во Црна гора по јахти ке заработуваат пари
Овие господава од кланот на Зорица цела недела велеа дека ќе ја испратат Стефани дома, ама на крајот пошо беа јавни номинации станаа само Мирјана, Дарко и еден од близнаците. Другите сите (пошо нели дволични) останаа да седат. И госпожа Стефани беше ногу увреџена и после 4 пива почна да го вреѓа Дарко дека е небитен... Мене искрено жал ми падна за Дарко, кога оваа дивјачкава му се нафрли а сите ќутеа. Жими "другарите" што ги имал во куќата.