Јас мислам дека Стефани во куќата влезе со задача од страна на продукцијата.Задача веројатно и е да ги провоцира другите станари,за да ми се откријат вистинските лица.А секако за тоа е скапо платена,на некоја страна прочитав дека за 10 дена добила 10 или 20 000евра и пат за 2 во Рио.
Ервин или Мирјана ке излезе , За Дарко ние ке гласаме , а Горан е победн ик на шоуво , мило ми е што и рече на Тина мојата школа ја учев во Чешка а ти твојата школа на јахтите во Црна гора
Hahahahahahha sto bese so Mirjana sto mu ja pokaza P****ta pred site stanari na eden od novo vlezenivw (ne gi znam koj e koj po ime)?? Se zgaziv od smeenje koa mu rece ne se gleda bas najubavo od vlaknata ama Eve vidi dali za plasticna moze da se sredi. Ludaca nevidena made my day
Стефани на почеток ми беше симпатична ( и најголем фаворит за победа ), но многу се стегаше (!) затоа што не знаеше дали мајка и ја поддржува. А сега со нејзината подршка си ја покажа злобата у себе и неможам да ја поднесам. Горан е патетичен. Прво се пушташе на бабата, па на Зорица, па на Барбара и на крај ја бацуваше Стефани и ја гризаше за брадавици. Затоа и ја внесоа свршеницата му, за да го потсети дека е верен и дека вака му се намалуваат шансите за победа. Лабилна особа е, саможивник и психо. Зорица е само самобендсана и злобна жена, лицемер. Мирјана е интелгентна, позитивна и досадно е без неа.Сакам она да победи. Стефани ќе победеше, но сега е се меѓу Зорица, Мирјана и Горан - кој за жал и ќе победи...
Значи не е битно каков е ,важно наш е...затоа државава ни е за никаде, од таквите како тебе. Него никој не го избрал како претставник од Македонија, ниту па е на некое меѓународно натпреварување, па да ,,мораме,, да го поддржуваме. Ама можеше да кажеш некои факти кои би ја предомислиле девојката, како на пример дека е искрен, културен и не е очаен за внимание, и затоа е повлечена личност. Затоа и им прости на Ервин, Тина и Барбара шо го шитнаа, оти тоа не е ништо во споредба со тоа што би можело да му се случи од некои поединци таму.
Хорват и тој стариот не беа од прошлото шоу? Мислам дека беа со Лестер и Сораја. Раде рече дека со продукцијата се договорил Мика и Гиба да бидат победници. Ја се си мислам дека изопаченава Зорица ќе победи, па незнам кој што и воопшто гласа за неа. Како имаат живци да издржат со таква жена покрај нив. Мирјана најоткачена е иако изгледа како неспособна за ништо освен за секс. Но интересна ми е, си се фура и си фолира. Е јас не сум од оние "пријателите" на земјава наша мала па си гласам за Дарко.
За никој не гласам, ама Мирјана е победник. Ниту е во некој клан ниту се труди да се допадне на другите. Баш си е во свој филм. Скоро почнав да гледам, ама онаа Стефани дефинитивно е најнапорна. Бреј колку е безовразна, вулгарна