Зорица и Горан нема шанси да излезат, еден од нив гарант ќе биде победник. Ќе излезат или Ервин или Дарко Мирјана си е удрена во главата и фалат некои жички се гледа може ли нормална и паметна девојка да му го треси газот на 60 год човек?! Да си ја покажува шумата пред толку народ, нели и е срам од родителит, мене само тоа ме интересира, девојка со здрав ум тоа не го прави. Се дере и вришти како да ја дерат, урла, изиграва кловн јас едвај чекам да излезе искрено. На Зорица треба да и се даде оскар за најдобра глумица, жената на 5те минути плаче, се она знае, за неа сите се прости, нутраци, глупави, смрдливци и све и свашта Барбара и Тина конечно ја видоа каква е па и они не и го лижат газот веќе Дарко сиротиот еднаш се побуни и одма го номинираа, се надевам нема да излезе. Ервин п*чка невидена, на толку навреди и озборувања уште им ќути, нема мислење за ништо тој освен "ааа, оваајјј, незнам, мхм..." друго не знае, за една реченица да склопи му треба цел ден, само седи и се лигави по Барбара, пие, тешко му е се наближува крајот па нема да ја гледа веќе неа Горан си е приказна само за себе, не е интересен. Мика и Гиба они се таму само за журките да ги кршат газиштата во танги и да ја фаќаат полуголата Мирјана. Рада она само нешто се жали и озборува. Мислев одкако влезе Катја, Стефани малце ќе се смири ама не бре брате она е толку безобразна, некултурна, само некого навредува, одбива да учествува во задачите, со мајка и мрзи невидени, една чаша вода ги мрзи да си наполнат, по цел ден чекаат ред за пушење со кафето во раце и само оговараат. Се бакнуваа и Дарко и Тина видовте? Уфф се изморив од пишување
Ja misslam deka VB kje gi zezne sea pa namesto onoj sto ima najmnogu glasovi kje si odi toj sto ima najmalku a toa e Barbara, nema nitu eden glas. Milo mi e za Mirjana, redno bese.
E uste Vesna faleshe da se vrati. Goran ocekuvav deka ke go vratat deka e izmama za stanaritr Ali so Vesna?!?!?! Mi se povrakja koga ja gledam tolku ne ja podnesuvam, napalena penzionerka, granny mirjana mi e zal so si otide najjaka mi bese. Goran,Zorica ili Rada ke pobedat iako ne gi sakam za pobeda.
Кога ГБ соопшти дека оној кој ќе има најмногу гласови од номинациите Горан направи кисела фаца зашто знаеше дека тој ќе има најмногу гласови. Искрено не сакам тој да победи зашто не заслужува. Со Зорица заедно можат да глумат во серија кога ќе излезат, зашто немам видено толку добри глумци како тие двајца
Баш се изненадив за Мирјана. За неа најмалце очекував да излезе. Дефинитивно беше нај јакиот, нај интересесниот лик во куќата. Се согласувам со членката погоре, останаа досадните. Барбара и Тина неможам да ги поднесам. Ќе излезат некогаш?
Се разочарав што излезе Мирјана ,веќе нема да биде интересно во куќата до крајот , останаа досадни а сигурно ќе имаат и некоја глупа неделна задача Мирјана ми беше фаворит за победа Е уште кога видов дека Весна е назад во куќата ми се згади уште толку ... катастрофа
До кога ке биде тау Горан, исто и бабето? Мирјана и Стефани зошто ке испаднат, без нив нема шоу.Сега главни ке се Зорица и Рада.
Горан ке победи , ај на кладба ВБ цело време ја држи во куката Зорка за на крај да ја зезне и да победи Горан , мислете дека некој гласа за Зорка ?
А зарем не се бакнаа Стефани и Горан зад завесите? Како после сето тоа Лејла вереницата повторно во публика го бодри... или се беше само шоу за гледаност?