Стварно нема никаква смисла шоуво. Она што е интересно е какви се всушност луѓето. Сите (буквално сите) кажуваат дека не трачарат и дека сите (освен самите они) не го прикажуваат вистинското лице.. ако сакаш да анализираш, интересно е. Никогаш не сум гледала претходно. Од љубопитност почнав скоро и да ти се згади колку неискеност има! Оној Дарко и Ервин до толку се глупи??
Дарко воопшто не е глупав, но така му одговара да се понаша. Човек малку и нереално ги согледува ситуациите кога (мисли дека) е заљубен. А, Ервин... Дури и жал ми паѓа понекогаш... Па,знате, слично као Барбара и Тина, тако и ја.... рекао сам....па аа ...
Горан да, а Весна којзнае до кога... Се разочарав откако ја видов... се' подосадно и подосадно станува...
Вчера во студиото беа гости Луча и Џорџе.Ја чекаа Стефани.Веројатно Стефани остана во Белград,дека Џоле рече ќе ја водиме во град.
Мило мие што замина Стефани не ја поднесувам како личност воопшто од самиот почеток... Па откако го наврееди толку многу Дарко ја замразив многуу
Стефани ми беше подрага пред да излезе од куќата... Но, потоа како ѓавол да влезе во неа... Исповреѓа се' живо, без претходно да се погледне себеси.
Горан секој ден ќе номинира по еден станар. http://www.bigbrother.rtl.hr/video/...svetiti-se-stanarima-odlucuje-o-nominacijama/
Гледам на повеќето ви е мило шо излезе Мирјана,мене пак криво ми е,каква таква нај интересен лик ми беше,сега без неа во куќата ќе е досадно