И мене ми е криво, не си единствена Има некои работи кај неа што не ги оправдувам, ама досадно е без неа во секој случај...
Мене ми е жал што излезе Мирјана, предосадно е без неа. Па сега Големиот Брат им раскажува дека Горан не замина и ќе ги набљудува двапати во денот по 1сат. Тој ќе им кажувал кога тој ги набљудува па тие да прават работи за што Горан ќе ги номинира, а всушност номинираните ќе имале имунитет. Абе живи глупости. Горан сигурна сум дека е таму за да го заштитат од номинации, а сега што изведуваат глупости то е друга работа. Поинтересно ќе беше да не знаеа дека Горан е тука, во петок да дознае, вака се губи смисла.
Реално Дарко требаше да излезе, дечково е како од Марс паднат.Од почетокот на шоуто три пати му се има слушнато глас, како статист да е, а не натпреварувач.Се провлекува со тоа фин сум со сите 20 души и сл. па неможеш фин да бидеш со сите па макар бил и најдобар на свет.Безличен и досаден е, па што дека е наш. Викаат дека е местено шоуто и дека Мика и Гиба ке победат, па ке видиме вистина ли е не ли.Инаку Горан треба да победи човекот очигледно има најмногу гласачи, од почеток е номиниран секоја недела и никако да испадне. Сите што останаа во куќата ми се без везе, посебно сестрите колку финоќа продаваат, а надвор е нешто сосем спротивно.Зорица мислам дека ВБ намерно ја држи цело време, без неа не би имало расправии, нема шанси женава да има гласачи.
Јас искрено очекував Ервин или Дарко да излезе, во никој случај Мирјана... И баш ми е криво. А за Горан мислењето ми варира. Еднаш мислам дека е најнај човек, еднаш ме плаши со погледот и некои постапки Вага сум во хороскоп, шта чеш
E ovaa Vesna stvarno e odvratna zena,ne mi jasno zosto bas nea ja vratia vo kukata,uste odma pocna so glupavite muabeti i ako primetivte pocnuva povtorno da mu se ligavi na Goran,ama ovoj nesto poladen e so nea,ne i obrnuva vnimanie.Poineresno ke bese so Stefani da ja stavea vo tajniot del,e duri togas Lejla ke mu go videse pravoto lice na nejziniot sakan verenik,sto sekoj petok go podrzuvase vo publikata.Luda e ako ostane so nego posle ova so Stefani
Наместено е Горан да победи сто посто. Се ќе направат само за да остане до крај. Не го ни гледам повеќе само во петок исфрлањето. А кога е финалето?
Еј како бе вака Лејла со нив?? Зарем толку е силна нивната врска и довербата? Мене не би ми било сеедно да си го видам вереникот онака