И јас за инат на сите сакам Горан да победи. Уште од почеток бев за тој да победи и сеуште сум. Другиве веќе ги мразам. Со се овој Дарко-Смарко. Тина ми стана ептен одвратна. Јас незнам и како стигнала да влезе во шоуво. Оваа сезона им е утната со изборот на луѓето. Овие Зорица, Тина, Педерите, Дарко, Барбара....го расипаа шоуто.
Овој Гого психопат над психопатите. Сите во куќата ми се лицемери, лигуши али ваков психопат како Гого немам видено.
понекогаш го гледам шоуто, и скоро секогаш забележувам дека Горан е одвоен од групата. И колку пати и да имам мислење дека тој сака да се одвојува, не можам да го занемерам фактот дека другите намерно го избегнуваат. И тоа ми е ама баш,баш безвезе. Абе каков сака нека е, човек е.. Да гледам некој дека седи сам, без никого што ќе му каже едно „добар ден“ - безвезе. Со тоа и останатите учесници докажуваат какви луѓе се - нелуѓе! Поголемиот дел од нив, на пример дотичнава Зорица, имаат направено полоши работи од Горан... човеков го замразија во куќата и кој требаше и кој не требаше. Глупост на глупостите. Ете, тука се гледа какви се луѓето. Мирјана ми беше фаворит , жал ми е што испадна. Со сите зборуваше, со сите се караше, со сите се глупираше.. Не создаваше лажни пријателства. И повеќето од станарите се подволични и многу поодвратни од Горан. Баш ради тоа сакам сега тој да победи, само фаците да им ги видам.
Нa Гoрaн aкo му кaжеш дoбaр ден, ќе ти рече - зoштo? - пo штo е дoбaр? - зoштo не кaжa пред 10 мин? - кoј си ти дa ми кaжеш кaкoв е денoт... - ... Бaтaли пoaрнo, психoпaт е чoвекoт. Зoрицa...oдврaтнa. Истa е кaкo Гoрaн сaмo штo нaвреме ги седнa вo скут сите.
јас не мислам дека треба да се „батали“ Живеат сите таму, не мора да се сакаат, но, нека бидат луѓе. И не мислам дека е психопат, за мене меѓу тие таму ми има повеќе скриени психопати многу поголеми од Горан. Сестиве, подволични здравје.
Само за нив некој психопат ко Мирјана,ништо друго не им треба.Од кога искочи она ова не е шоу,ова ти е само да гледаш и да се крстиш кој од кој подволичен...
Свесни сте дека пола работи не ги прикажуваат, па може и некои од станарите сепак му кажуваат добар ден, ама дали се сеќавате пред некоја вечер коа ГБ кажа некој од станарите да му објасни на Горан за дневната задача сите ќутеа и само Барбара почна да му објаснува и овој почна да ја распрашува дали си ти тој станар што треба да ми објасни? Итн. А за победник искрено никој не заслужува да се мислиш дали треба некој дволичен(Горан, Зорица, Тина, Мика и Гиба) или некој што уста не отворил цело време и сега му текна да збори (Барбара и Дарко) или воопшто не му текнува (Ервин), финалистиве се ужас