Навивам за Дарко. Од сиот шљам овде, мислам дека би требало победата да му припадне нему. Но, реално мислам дека Ервин Зорка и Горан имаат најголеми шанси да ја однесат наградата. Иако е ова шоу, сметам дека најчесниот треба да победи, а тоа е во случајот Дарко. Џорџе и Мирјана ми беа исто така фаворити, но за жал не успеаа да дотуркаат иако заслужија.
И јас исто така навивам за Дарко, не дека е Македонец ама сепак најповеќе заслужува победа. Јас сепак мислам дека Горан ќе победи. На нет има шпекулации дека Васичи имале склучено договр, па не е ништо чудно и Мика и Гиба да победат. Раде на своето излегување кажа дека ги излажале..
А не и сметаше на Тина коа Зорица скоро па се лапше со Горан, или пак кога она самата се гушкаше со него? Селјанка.
Se nadevam deka ke pobedi Darko, oti e najdobar, a taa Tina ne znam so se zanesuva, se pravi pametna a nema ni sredno. Veli Goran e glup deka ne znael koga pocna II Sv Vojna a ne ja gleda sestra i, i Barbi pojma nemase za to. Pa ko go izvregja Darko deka bila "Lazov mali" si go otkri svoeto pravo lice fuj. Se nadevam deka utre prva ke leta od kukata. barem Dare razbra navreme kakvo stvorenje e Tina. Toj ne rece nisto loso a taa taa do besvest go vregjase, ama so ke praj Tina - Vistinata boliii hehe
Горан многу беше збунет кога одговараше на прашањата.Женет уште а, јех бре мачко.Ами Лејла ? И уштее вели дека и друг ќе бакнувал, тоа било искажување на емоции.А сега зошто Тина на Дарко ке му истури танир во скут ? Дека ке слушне дека кажа дека не е паметна или ? Станарите гледаат кога ги испитува В.Брат и кога тие одговараат или ќе видат откако ке излезат Епа оваа полиграфот кога ќе покаже дали лажат или само В.Брат ке ги знае одговорите ? @ana-sweet И јас исто се прашувам.А и за омилена пејачка кога го прашаа веднаш по прашањето дали бил женет, немаше храброст да одговори.Дали е женет за пејачка.Јас мислам дека некоја песна имаше напишано на листот од жена му певачица
A по што се покажала Тина дека е паметна? Дали некогаш сама си искажала свое мислење? Зорица ова, Зорица она, Барбара ова, Барбара она... Прво му кажува се најлошо на Дарко и после ќе оди и ќе го гушка. Ми се гади од Тина, Барбара и Зорица