Лелеле неможам да гледам повеќе. Неможам да ја слушам оваа Тина како тресе глупости за Дарко, а оваа Зорица па ,,ја се потпуно слажен с тобом'' аман ! Иначе сега гледам на страната на фб Тина му се извинила на Дарко ама мислам дека се е изрежирано од страна на ГБ...
А дали можеш да ми кажеш што поточно се карале тина и горан на почетокот оти буквално тоа мислам дека го нема ни во дневниот пресек.
Зорица е нај големото зло во куќата па Горан...овие кокошкиве Барбара и Тина се марионети на Зорица Колку беше злобно напаѓењето на сестриве спрема Дарко Не требаше Дарко да и прости на Тина (ако воопшто и простил)
Мислам дека и прости,видов дека се гушкаа.Јас на негово место немаше да ја погледнам гускава после такви зборови,а не па да ја гушкам-.-
Тина малку претера во врска со Дарко не требаше да му каже такви зборови Срамота!! А јас не сватив зошто Горан плачеше кога го прашаја која му е омилена пеачка ?
Na prasanjeto dali Darko misli deka Tina e pametna, Darko rece "ne", pa tina ko dozna pocna da go narekuva so pogrdni zborovi, da pluka i go poture so vino
Хахахахахахахахахахаха па ние знаеме тоа и во шала да го кажеме, леле забегана е Тина скроз. А уште ли некој фрла вино во лице?
Тина е скроз ненормална и сакам вечерва заедно со Зорица да испаднат затоа што се тандем и неможат една без друга
Вечерва тројца ќе испаднат? Така прочитав на фб ама незнам дали е сигурно, пошо прошлиот петок Скај рече може и никој да не ја напушти куќата во петок..
Spoiler Колку смирено одреагира Дарко не е можно! Да беше некој друг на негово место не знам дали воопшто би се воздржал да не ја удри. Мамина маза.