A oваа Стефани кога им раскажува нешто на старките Васиќи и нели она додава - кужиш? и овие пусти мртви озбилни - кРужим.
Ова им е нај јака задача Мика и Гиба со оваа новата ќе биде лудо. Ервин и Барбара Стефани ќе умре од бес. Антон, Горан и Весна За Дарко и Тина Бранџа и Ивона уопште не се изненадив. Кечо и јас мислам дека близнаците ќе имаат најмногу гласови
Луча сироткиот го докрајчија, ама нели е тоа целта на шоуво. Тоа што те мачи и те нервира, за инат уште повеќе. Сакав да прашам Александар го симнаа долу кај Васиќ или го испратија дома?
Александар го исфрлија си отиде дома. За Луча стварно ми е жал, порано можеше да избега од вештеркава да не ја гледа барем а сеа мора да е залепен до неа 24/7
Оти Луча паднал во депресија? Шо сеа као заедно со Зорица на бесилка као да биле? Која е оваа старава?
Golemiot par odredi da ima parevi,im dade edni lastiki i sega se vrzani eden za drug cela nedela,Luca se padna so Zorica ... a taa starata e Vesna vecerva vlezi so taa drugata ja zaboraviv kako ja vikaa Marija,Marijana ic ne se sekavam...
Јас не го гледам, сметам дека тоа е залудно губење време. Ако веќе немам друга работа и седнам пред ТВ, ќе пуштам нешто попаметно.
Мене баш ме интересира што направија со парите? Им ги земаа или? На официјалната страна има кратки видеа баш сабајле гледав оваа новата се пресоблекува а Мика и Гиба и го придржуват фустанот
Не не таман работа трава да е ептен ќе има вишок енергија тутун е баш и кажуваше на зорица синоќа дека брзо му се суши па како да го навлагне за да се моти подобро