За рак на грлото и јас имам читано една статија од експеримент од научници, значи не е она бабини деветини од мајка на ќерка.. јас немам голтнато ни пак планирам... грозно ми е вкрај
Се за да му биде убаво немам пробано и неможе да има убав вкус има време ќе видиме обожаваме да експериментираме
не ми ни свршил никој во уста, оралниот секс ми е составен дел од предигра, мислам дека ќе ми се згади и дека ќе повратам ако ми сврши во уста, а камоли да голтнам, мене убаво ми мириса спермата, ама знам дека е индивидуално тоа, на почетокот ми се гадеше и од коа ќе го земев во уста, ама ми пројде тоа па можда некогаш и ќе голтнам, не викам не.
Имам голтано и тоа само на еден ( на бившиот) и тоа по моја желба, после долга врска. Некој долг период ми беше убаво, немаше гаден вкус и ме палеше и мене и него, ама последните месеци ми се згади скрос и престанав ја голтам. Изгледа се презаситив од него и од спермата, незнам
Сум голтнала, ама кога било неизбежно т.е. при свршување на лице со отворена уста и летнало до грло, па ако не голтнам ќе се закашлам или ќе ми залетне. Неколку пати ми се случило ова.
Да не бидам себична во врска со темава -НЕ БЛАГОДАРАМ. Не осудувам, кој што сака нека си прави само нека цвета љубовта
Прв пат пробав од љубопитност, потоа видов дека мм го обожава тоа, а плус и мене ми се допаѓаше вкусот најмалку еднаш во месеот ќе се случеше да голтам, но откако почнавме да работиме на случајот за бебе, спермата одеше на друго место, за мене не остануваше ништо П.С Вкусот и мирисот на спермата зависи до исхраната на партнерот.
Абе кој сака нека си повели ама јас нема шанси, ни да ми сврши во уста ни да голтам, не за друго гадно ми е мислам дека ќе му се исповратам на к*р.Пред се ми се повраќа и од мирисот на с*ерма а камоли да ја голтнам.
e pa sega normalno ne mozes da ocekuvas da e s*permata so vkus na jagoda i miris na lavanda ama pa i ne e tolku gadno kako sto go opisuvaat onie sto ne probale... Obicno spermata ima los vkus ako partnerot pusi cigari piel alkohol ili primal antibiotici i drugo. Mene nemi smeta da goltnam... toa go pravam skoro sekogas
да во право сте тие Што рековте, тоа индивидуално е, зависи од човек до човек. и секако, мирисот и вкусот зависат од други фактори, зависат од исхраната на машкото,... но јас лично мислам дека кога дечкото го сакам искрено, едноставно се негово обожавам, го обожавам целосно, неговиот мирис, и се што има... и секако дека не би ми пречела ни една негова телесна течност... тоа баш напротив не е нешто нечисто, тоа е производ чист од телото на мојот сакан, без оглед на тоа како изгледа грозно и колку и да е грозна помислата на тоа, кога девојка се заљубува едноставно се соочуваме со тој момент,кога се би направиле за него, мојата друга половина,дел од мене.... и се негово ми е ок и нормално,и убаво..доколку би му претставувало тоа задоволство, зошто да не. позз