1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Голтање?

Дискусија во 'Секс' започната од cinderella, 26 ноември 2009.

1. milk.honney

milk.honney Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    23
    секако дека -да :$ ај лајк ит вери мач :$ :$ :$ :lol:

На Incubus му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Minnie93

Minnie93 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    50
    Имам пробано 2-3 пати не ми претставува некое големо задоволство но сепак кога сум многу возбудена сакам... иако го плукам после тоа но се случува да голтнам малку..... :) :) :)

3. Josefine

Josefine Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    во 90% од случаевите кога имам секс со дечко ми ја голтам спермата и можам да кажам дека не е е нешто особено, но не е и лошо. Можеби не е здраво што (во мојов пример) се голта толку често, но сепак, не гледам ништо против тоа, не е којзнае колку гадно освен што после голтање следи испирање на уста со вода и миење заби :D А и похигиенски е кога се наоѓате во ситуација да имате секс во кола или на место каде што веднаш потоа не можете да се истуширате и измиете... јас барем така гледам на тоа :D

4. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Се случува, меѓутоа не често и дотичниов не чуствува некое енормно задоволство при тој чин, но знае и тоа да се деси понекогаш кога чуствата ќе ме понесат...

5. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Уште од старт си на погрешна лента. Имаш погрешно размислување. Голтањето сперма нема НИКАКВА ВРСКА со погазување на свое лично јас, од женски аспект. Тоа е индивидуално, некои го прават тоа, додека на некои не им е баш по ќејф. Погрешно е да се прави тоа само за да се задоволи партнерот а тебе да ти биде гадно и да ти се повраќа. Такви компромиси се лоши и за такви работи треба да се расчисти преку разговор. Едноставно мора да има разбирање на вакви теми. Еве јас на пример обожавам да пружам орален секс на девојка, и нај ќејфски дел ми е кога пола лице ми во сок од пичка. Си го газам својот карактер и својата личност со тоа? I don't think so

На blackwave, TheGirlNextDoor, MarchelineAmaru и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Имам пробано и не е ништо посебно, ама не е ни толку гадно. Немам ништо против тоа, не ми претставува омаловажување или нешто слично.

7. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    немам пробано...а и не ни размислувам во скоро време да покушам да пробам...

8. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.407
    Допаѓања:
    105.681
    Нема шанса гадно ми е од самата помисла :puke:

9. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    Ми свршил во уста али плукам.. а голтање .. ауу не, тоа никако !

10. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    НИКОГАШ ВО ЖИВОТ !!!

11. Mala-Lagana

Mala-Lagana Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Само еднаш ми има свршено во уста, ама не можев и не сакав да голтнам. Едноставно не гледам потреба за да направам нешто такво. Он никогаш не ми се мешал во тоа, така да можеби еден ден ќе бидам расположена за нешто такво. Никогаш не вели никогаш! ;)

12. neltu

neltu Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    9
    Одамна читав дека голтањето на сперма може да предизвика рак на грлото, барав во неможев да најдам на која страница сум го читала..
    Точна ли е таа вест.. или е само измислица?

13. liliput22

liliput22 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    499
    Да зашто да не баш е кул а и многу ме пали сето тоа воопшто не ми е гадно,не го правам тоа само за да го задоволам партнерот туку и за себе си правам некои филмчиња и тоа дополнително ме возбудува,но да бидам искрена не секогаш кога имаме секс,понекогаш само нормално а посебно кога ке доживеам интензивен оргазам е тогаш се му е дозволено хахахаха :rofl:

14. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    да се погазам себеси ако му го голтам?????е ова првпат го слушам....зошто мислиш дека со тоа се погазуваш себеси? дали он се погазува себеси ако ти ја лиже,извини вака??? не драга моја...само си правите рабооти за да си ги задоволите сексуалните потреби

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073

Каква врска има моето ЈАС со голтањето. Ако сакам ќе голтам ако не нема :^)
    Немам голтнато, си плукам од причина што не ми дошло да голтнам туку ми дошол нагон на гадење. Ако ми дојде некад да голтнам ќе голтнам it`s not a big deal . :)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Немам пробано ниту сакам да пробам,при сексот ми е важно обострано задоволство ,но некои работи не сакам ни да ги пробам ни да ги практикувам

17. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Имам голтнато ,ништо посебно.
    Дури поарно ми е да ја голтнам ,отколку да ја држам в уста додека не плукнам ,па да ми биди кисело и горчливо на душичката :lol:
    Дека ме пали - ич не ме пали ,само ај, се нашло :lol:

На TheGirlNextDoor му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Saxobeat

Saxobeat Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    99
    И јас пробав голтање нисто посебно чисто поради задоволство на дечко ми :D

19. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    Имам орално го задоволувано партнерот и колку и да му е убаво, секогаш пред да сврши ме предупредува... А и да не ме предупредува, да ми сврши во уста, сама помисла ми е грда, а не пак да ја голтнам... :?:

20. strumfeta1986

strumfeta1986 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Не би сакал да ги навредувам твоите познавања за анатомија но дали воопшто ти знаеш дека најдобриот природен лек за крајници е токму мочката?

Поздрав