Имам пробано 2-3 пати не ми претставува некое големо задоволство но сепак кога сум многу возбудена сакам... иако го плукам после тоа но се случува да голтнам малку.....
во 90% од случаевите кога имам секс со дечко ми ја голтам спермата и можам да кажам дека не е е нешто особено, но не е и лошо. Можеби не е здраво што (во мојов пример) се голта толку често, но сепак, не гледам ништо против тоа, не е којзнае колку гадно освен што после голтање следи испирање на уста со вода и миење заби А и похигиенски е кога се наоѓате во ситуација да имате секс во кола или на место каде што веднаш потоа не можете да се истуширате и измиете... јас барем така гледам на тоа
Се случува, меѓутоа не често и дотичниов не чуствува некое енормно задоволство при тој чин, но знае и тоа да се деси понекогаш кога чуствата ќе ме понесат...
Уште од старт си на погрешна лента. Имаш погрешно размислување. Голтањето сперма нема НИКАКВА ВРСКА со погазување на свое лично јас, од женски аспект. Тоа е индивидуално, некои го прават тоа, додека на некои не им е баш по ќејф. Погрешно е да се прави тоа само за да се задоволи партнерот а тебе да ти биде гадно и да ти се повраќа. Такви компромиси се лоши и за такви работи треба да се расчисти преку разговор. Едноставно мора да има разбирање на вакви теми. Еве јас на пример обожавам да пружам орален секс на девојка, и нај ќејфски дел ми е кога пола лице ми во сок од пичка. Си го газам својот карактер и својата личност со тоа? I don't think so
Имам пробано и не е ништо посебно, ама не е ни толку гадно. Немам ништо против тоа, не ми претставува омаловажување или нешто слично.
Само еднаш ми има свршено во уста, ама не можев и не сакав да голтнам. Едноставно не гледам потреба за да направам нешто такво. Он никогаш не ми се мешал во тоа, така да можеби еден ден ќе бидам расположена за нешто такво. Никогаш не вели никогаш!
Одамна читав дека голтањето на сперма може да предизвика рак на грлото, барав во неможев да најдам на која страница сум го читала.. Точна ли е таа вест.. или е само измислица?
Да зашто да не баш е кул а и многу ме пали сето тоа воопшто не ми е гадно,не го правам тоа само за да го задоволам партнерот туку и за себе си правам некои филмчиња и тоа дополнително ме возбудува,но да бидам искрена не секогаш кога имаме секс,понекогаш само нормално а посебно кога ке доживеам интензивен оргазам е тогаш се му е дозволено хахахаха
да се погазам себеси ако му го голтам?????е ова првпат го слушам....зошто мислиш дека со тоа се погазуваш себеси? дали он се погазува себеси ако ти ја лиже,извини вака??? не драга моја...само си правите рабооти за да си ги задоволите сексуалните потреби
Каква врска има моето ЈАС со голтањето. Ако сакам ќе голтам ако не нема Немам голтнато, си плукам од причина што не ми дошло да голтнам туку ми дошол нагон на гадење. Ако ми дојде некад да голтнам ќе голтнам it`s not a big deal .
Немам пробано ниту сакам да пробам,при сексот ми е важно обострано задоволство ,но некои работи не сакам ни да ги пробам ни да ги практикувам
Имам голтнато ,ништо посебно. Дури поарно ми е да ја голтнам ,отколку да ја држам в уста додека не плукнам ,па да ми биди кисело и горчливо на душичката Дека ме пали - ич не ме пали ,само ај, се нашло
Имам орално го задоволувано партнерот и колку и да му е убаво, секогаш пред да сврши ме предупредува... А и да не ме предупредува, да ми сврши во уста, сама помисла ми е грда, а не пак да ја голтнам...
Не би сакал да ги навредувам твоите познавања за анатомија но дали воопшто ти знаеш дека најдобриот природен лек за крајници е токму мочката? Поздрав