1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Голтање?

Дискусија во 'Секс' започната од cinderella, 26 ноември 2009.

1. strelec7

strelec7 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Гледам имаше мислења за моето прашање, па што викаат колку луѓе толку различни мислењам секој нека прави како му одговара. Фала сесилија за сарказмот. Поздрав

2. bad-cat8

bad-cat8 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    78
    хахахахаххахаахаххахахахахахахахахааххахаахаха муабетов на брачеда ми: од голтање се забременувало :rofl: :rofl: :rofl: ај ве молам некако убедетте ја дека не е така :rofl: :rofl: очигледно јас неможам :rofl:

3. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Па вака да, сум голтала, и тоа не е ништо страшно како што в прчем мене кога орално ме задоволуваат и тие го голтаат секретот што се лачи при свршување што народски си го викаме женска сперма.
    Значи кога правам нешто правам до крај и сакам кога мене ме лижат да го прават тоа, квалитетно со шмукање на клиторисот и со сите марифети а не само со врвот на јазикот, као демек ме лиже.
    Исто така и јас, ми се случувало не само да ми сврси додека му го пошам, туку се случува да го извади пред да сврши да го извади од вагината и да ми го стави во уста да ми сврши. Дополнително ме пали кога ке го почувствувам вкусот на мојата вагина преку неговиот пенис. Исто така имам обичај додека ме лижат суптилно да ги кренам нагоре и да ги залапам сакајки да го споделам тој вкус со нив.
    Значи ништо страшно ако се голта сперма, малку после ти се лепи во грлото но со тек на време се навикнуваш, инаку некоја од вас спомна се добивало рак на грло од голтање, тотална глупост рак се добива од пушење цигари а не к..

На alex32mk и Festim им се допаѓа ова.
  4. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Јас не голтам ама немам ништо против тие што голтат!

5. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.611
    Допаѓања:
    770
    не практикувам лицно и не планирам да пробам...одвратно ми е :P

6. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    абе не ми е гадно сепак постои вода и може да се измие ама на овој мојов :( абе не можам немам толку голема уста нема ни до пола да ми влезе :lol: :lol: :$ :$

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    па ако е со човекот што го сакаш зашто да не ;) ? Mене не ми е гад, напротив баш ми е убаво кога ќе го видам ваков :angel: после тоа! Hего му е многу лепо- епа тогаш ајде да му го пролепшаме животот на човекот деее :D

На najubava2010 и ines.h им се допаѓа ова.
  8. Minnie.Mouse

Minnie.Mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    22
    Па вака ... да ми сврши на фаца океј баш е фино .. но никако неможам да се убедам да ја отворам устата .. незнам .. некако не ми е во ред иако би сакала некогаш да му ја исполнам и таа желба на дечко ми зошто навистина и јас убаво се чувствувам т.е летам во облаци кога ке го видам колку е задоволен кога ке му исполнам некоја негова сексуална фантазија .. некако најсрцкаст ми е :l: :sun:

9. kleopatra25

kleopatra25 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Орален секс

А што е со "СперматА" Дали некој ја пробал, голтнал итн. :lol:
    Дали се можни некои последици ос тоа или само исплукај.

10. NEA

NEA Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    530
    И јас гледав пред некое време, што значи Лилит мила, не можеме да им одиме контра на научно докажани работи. :)

11. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Никогаш не сум голтнала и нема да голтнам . ме наежува кога же слушнам за голтање па не да пробам :envy:

12. TheGirlNextDoor

TheGirlNextDoor Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    81
    од голтање НЕ се добива рак на грлото дефинитивно, :) се добива од самиот чин (оралното задоволување на партнерот) и тоа под услов тој да е НОСИТЕЛ на HPV (или ти Human Papiloma Virus-от) со што постои МОЖНОСТ, значи не е загарантирано дека сигурно ќе фатиш рак на грлото :D :D значи ако и покрај тоа што партнерот ужива ако ви се допаѓа и вас од било кои причини пружете му го задоволството, мирисот и вкусот зависат само и само од исхраната и преку истата можат да се контролираат и корегираат, не ми пречи да голтнам меѓутоа има моменти кога не можам и си плукам :$ :wasntme: :D :D

На diskretenbt му/ѝ се допаѓа ова.
  13. elena.94

elena.94 Активен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Ни ми свршил во уста, ни сум голтнала... Некако гадно ми е. А каков вкус има? :worried:

На Fibia му/ѝ се допаѓа ова.
  14. dryad

dryad Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    55
    кисело соленкасто горк вкус :puke: ал не е ПАЧА :rofl:

На diskretenbt му/ѝ се допаѓа ова.
  15. mina-mina

mina-mina Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    6
    ја си голтам често и се навикнав искрено :lol:
    иначе една битна информација за спермата „протеините во спермата имаат затегнувачки ефект на кожата-тоа е протеин кој ги измазнува брчките.“ :rofl:

16. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
    Ми свршува во уста ама не постои сила што ке ме натера да голтнам. Еднаш пробав, ама нема уште еднаш па ако сака сексот и громовски нека е.
    Од самата помисла ми се гади, не од тоа што е толку гадно..

17. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    603
    Имам многу осетлив желудник и максимум ама максимум што би дозволила е да ми сврши во уста и одма плукање. Не можам, не би сакала да му се исповраќам на пријателот па да правиме рингишпил :D
    Се си има граници, ајде лижење пушење нема проблем, сакам јас сакаш и ти ама да голтнам сперма :puke: па колку и да се сакаме :)

18. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Не ми свршил во уста иако секогаш вика ајде да пробаме али ништо од бизнисот :D :P Не би ни сакала да пробам, едноставно се си има свои граници...

19. Zaboravena

Zaboravena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    70
    Јас голтам секогаш.
    Незнам зошто толку одбивност, мене дополнително ме возбудува.

На Osamena devojka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. srn4e

srn4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    111
    Нешто како лосионче а хехех :D :angel: Да се надоврзам на темава малку грозно ми делува :)