1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Голтање?

Дискусија во 'Секс' започната од cinderella, 26 ноември 2009.

1. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.836
    Допаѓања:
    12.391
    Е така де, влошката нека ја помириса само доста е, ама нема да сака. УУффф блјјааакакакк на кој може да му е убаво...

На owl-ribbon му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Еј ај сеа и вие две не претерувајте. Лоша компарација |(

На blackwave и Hipica им се допаѓа ова.
  3. decko31

decko31 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    12
    мислам дека претеравтее ако несакате да голтате сперма никој со сила неве тера
    и ве молам неги осудувајте оније девојки шо тоа го прават секој си има право на свој живот
    каков е тој збор ај тије некаја колтат нашата менстурација зар менстурацијата ја споредувате со сперма :x
    поздр

4. Decibel

Decibel Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2010
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    63
    Мензисот за репродукција ако е, нема проблем.

На blackwave му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.836
    Допаѓања:
    12.391
    Мензис тоа се клетки кои не се оплодиле и телото ги исфрла. Значи е за репродукција.

6. Phil

Phil Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, сега тазе региситриран дечко овде:) форумов на фемина е позабавен него било кој друг на нетов. Да читаш, да читаш и да не ти здосади, а по читањето не да не сум...

Иначе, голтање а? Можам да кажам дека сум благословен со девојка на која и се допаѓа секоја форма од чинот свршување, обожавам девојки кои знаат да уживаат во многу форми на сексот and not being a bitch about it. Претходната со која одев долго време 4-5 год, и, и беше тоа нешто као деградирачки, и општо целиот секс ми беше тапа невидена, а ако сексот е тапа во една врска, fuck it, барај друга.

7. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    И јас викав никогаш, никогаш...
    Се дур еден ден срцушот мој не ми ја наполни устата без најава ]:)
    И дали јас имав среќа, ама ми дојде некако многу лесна, :)
    може звучи смешно, ама и вкусна ми е... :lol:
    Од тогаш го прифатив ова, и си го сваќам баш како награда. :D
    Пошто, нели, има прекрасно дејство на кожата. И може си правам филм, ама ми се чини дека после тоа секогаш кожата ми е посјајна...
    Да бидам искрена, кога го гледам колку ужива, уште ми е поубаво... :)

8. eva.dusicka1

eva.dusicka1 Активен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    ako sakas da mu ja ispolnis zelbata na sakaniot probaj da ja goltnes direkno ne ja zadrzuvaj vo ustata , veruvaj ke ti uspee
    :*

9. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    мммм нема шанси (барем јас така мислам :?: ) незнам ама сепак мислам стом досега немам пробано во 4 год врска нема ни да пробам ама сепак никогаш не се знае ;)

10. AnjaLazanja

AnjaLazanja Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    34
    Со задоволство после див секс :))) Тоа не се пропушта :) Јаготка на шлаг ;) i jaка звучна голтка :)

На huntelaar и Sponzor им се допаѓа ова.
  11. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Ма стварно незнам што е проблемот...
    Порано? Сум го обожавала ова, секој пат во уста ми свршувал.
    Сега? После голтање страшно почнува да ме боли стомак..А да се разбереме, мене скоро никогаш стомак не ме боли.
    Немате појма какви болки се тоа..

Има некој ваков проблем?

12. GentlemansChoice

GentlemansChoice Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    30
    Сите луѓе создаваат различни желудочни сокови кои ја вршат истата функција но имаат поинаква хемиска структура. Па поради тоа некои хемиски структури се склони на реакции со одредена храна и течности кои ги конзумираме. Поради овој факт сите луѓе имаат одреден тип храна или течност која нивниот желудник не ја толерира и како нус појава создава гасови, болки, нагони на лошење, некогаш и вртоглавица, течна столица и слично.

Можно е твојот желудник да не ја толерира структурата на спермата и затоа ти создава таков проблем. Едноставно немораш да голташ од оправдана причина. А ако настојуваш да го правиш тоа од взаемно задоволство, мислам дека можеш да го решиш проблемот со конзумирање голема чаша густ сок или вода по голтањето.

На Dazzle му/ѝ се допаѓа ова.
  13. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    хммм, голтање, ми е гадно да му пружам орален и не го правам тоа, а камоли да ми сврши в уста и да го голтам...Не... Уствари оти да не ако ми дозволи да му се „измочкам“ в уста кога ќе свршувам, па да го видам, дали тој ќе сака . Ова важи за сите мажи ,одлична одбрана за сите што нејќат да голтаат и им е гнас.

На SimonaTino, srcekrsacka и cheetah.girl им се допаѓа ова.
  14. Luka24

Luka24 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    17
    Помеша некој работи со тоа мочкањето,али ај.

15. mac22

mac22 Активен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    14
    убаво си каза девојцето

16. decko31

decko31 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    12
    хахах :D јака одбрана си нашла :clap: секоја чест за тебе мислам дека треба малку да направиш разлика помејѓу сперма и урина .како и шо самата рече ако ти дозволи дамусе измочкаш .а дали ти би дозволила
    мисто није машките да ти свршиме датисе измочкаме шо мислиш за тоа :rofl:
    девојче ако несакаш никој нете тера со сила да му го пушиш или пак да голташ

поздр

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    само едно ке кажам
    ОДВРАТНО
    и кога последниот партнер ми спомна такво нешто , ми доагаше да му ја удрам една измегу нозе звездите да ги изброи :lol: -после дознав дека било само перверзија-како и да е , си останувам на мојот став Н Е :!:

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  18. selma...selma

selma...selma Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    22
    јас сум нова на форумот, и моментално сум на читање на мислењата,но сепак оваа тема ме заинтегрира...ај девојки нема ОДВРАТНО, ако не сте пробале...Јас секогаш кога чувстувам дека сакам да го зачинам односот му дошепнувам дека сакам да му ја пијам спермата и воопшто нема одвратен вкус...после може во устата да имате еден чуден вкус, ама затоа има вода или сокче. Одамна му ја пијам спермата, ама неодамна прочитав дека протеините и минералите кои ги содржи спермата, заедно со цитронот, се сметаат за еликсир за подолг живот, и не предизвикува никакви здравствено проблеми.Затоа пробајте ве уверувам дека освен на саканиот и вас ќе ви предизвикува задоволство :D

На huntelaar му/ѝ се допаѓа ова.
  19. andjela.p

andjela.p Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    30
    Rabotata e od sperma do sperma..,. Na bivsiot ni da me kolele ne bi mu dozvolila da mi svrsi vo usta zasto ednas mu ja probav i ako vi se veruva imase vkus na rasipano, a zatoa so ovoj mozam i ja goltam posle svrsuvanje, zatoa sto e skroz razlicno i si e solenka... I NE E GADNO, bas kako komentarot pogore, vekje ti svrsil vo usta, pa goltni ja, sto da i pravis drugo, plus se palat maskite na toa, posebno ako prethodno malce si igras so nea niz usta

На huntelaar му/ѝ се допаѓа ова.
  20. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    и вие машките од што сте многу информирани, не разликувате , меѓу мокрача и течност што ја исфрлаат некои женски кога свршуваат не од мочното каналче туку од вагината , тоа се вика женска ејакулација(http://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation).