Кој како љуби така, која сака нека си голтне , која не сака нека си плукне, некоја може сака да ја погоди во око и така секој различно нели може да ужива, не е проблем и гаргара да се прави
Извини Петар, многу ти е конфузен постов, а очигледно и не си ме разбрал што сакам да кажам. Ај да пробам да ти одговорам, ваљда ќе погодам. Јас немам погрешно мислење, незнам како го свати тоа. Јас имам мислење кое е мое и ничие друго. А оговарањето и неговата тежина за да ја сватиш треба да си од Македонија (што го исполнуваш) и да си жена (што не го исполнуваш). А ако некоја побара совет и мислење конкретно од мене, може да ја викнам на кафе, па ќе праиме муабет како што доликува. На форум, подобро е само општо.
Е така де појасни сега те сватив јасно како во магла.Ама сепак мислам дека ако не повеќе еднаш имаш голтнато по пишуваново до сега меѓуредови што подвлеков ќе да имаш
Аха да, мислиш не видов дека уствари цело време покушаваш да извлечеш од мене дали сум голтнала? Епа твоите заклучоци се само твои и не мора да се вистинити, исто како што моето размислување е само мое и не мора да е вистинито.
Е какп не мора да е вистинито или кажуваш вистина или на таван спиеш. Нема што да извлечам или е да или е не трето нема освен ако не ее гаѓање во око
Нема ти што да извлекуваш, не си ми ти на мене психијатар. Ти треба да сватиш што е погрешно мислење, ама некако не ти оди, слабо фаќа бојлерот. И да сватиш дека тоа не е аксиома. Значи малце да ти дадам насока, што е погрешно мислење на даденава тема: - Не голтам е погрешно мислење? - Голтам е погрешно мислење? Одговорот е: ниедно не е погрешно. Така да ти, ништо валидно не си заклучил.
девојки бе само мене ми е одвратно свршувањето? дечко ми знае дека ми се гади од тоа (да сврши на мене) а не па у уста
Луге јас сум ептен отворена по темава ама еве не сум голтнала никогаш, најскрено, а мислам дека не би ми било проблем ама пратнеров ( мажов во моментот ) нешто не покажал дека сака. Петар по твое сите баш мажи би ги палело тоа?
Не искрено не сакам јас голтање односно не ме пали тоа конкретно и не ми пречи ништо дали ќе голта, или ќе е надвор или ќе плука, битно да знае добар орал
Hehehe! Taka e Butterfly mila, ima pozitiven efekt kako i da e... ne za dzabe zhivot se kreira od istata.
Sho baraat mashki na forumov ja stv nemozam da sfatam ?!?! Valjda se osekjaat kao zenski m? Use pa I na temava se raspravaat ... Ahhhh...