1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Голтање?

Дискусија во 'Секс' започната од cinderella, 26 ноември 2009.

1. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    51.770
    Деца, да прочитавте по некоја книга.:nod: Многу порничи гледате.(facepalm)
    Повеќе корист ќе имате во животот од книгата отколку да бидете нечија кукла за задоволување на перверзните желби. И да ви кажам, вие на кои ви се мочат у уста никогаш нема да им бидете жени на оние кои ве мочаат, за жал!

На Tanjamm, DVAANGELA, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. sagittarius989

sagittarius989 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2015
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    319
    @baba Rada Мислам дека ти поима немаш и прав ти е никот што си го имаш напишано, пробај пронајди нешто кое би ти создало задоволство, и не барај некој да ти каже за нешто, ако те интерсира едноставно пробај ;) извини вака несакам да те критикувам но ми се правеш некако најпаметна на форумот како што гледам за секоја теме знаеш се да кажеш и со крепење дека баш ти си за се во право, мора да си во некоја блиска рода со грујо :))

На Дугокоси Швалер му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    Аргументи за работите што луѓето ги прават во кревет? Озбилно или зезаш нешто?
    @friendy дај смири се и не вреѓај членови на форумов, реално ти треба да се засрамиш за овие глупости што ги пишуваш. ќе попува дали некој е чесен и дали ќе ја земел за жена ако и свршувал во уста.
    Ај џабе има и горе добри постови од напишано @Bender Rodriguez и @Daydream , кога пак сте ко слеп за стап.

На rose60 и Bender Rodriguez им се допаѓа ова.
  4. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Не прашав за кревет, прашав за голтање, темата е таа, така!??

На bicijani1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    14.970
    Допаѓања:
    167.708
    Аман брееее што сторивте оставете кој сака да си голта нека си тера кој неке нека не го праве тоа ,што е ова со навреди и осудување ко божем човек сте убиле срамота девојки и жени сте и се гнасите од сексот

На huntelaar, aleks blond, bicijani1 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    Добро ако сакаш да се фатиш за зборот кревен, да се поправам - во сексот*
    На кое место и да е.
    Поентата ми беше, што ќе ти е тебе аргумент за што прави некој кога има секс. Секој го палат различни работи. Буквално се има, и не сметам дека ако некој има поинаков секс од мене или поинакви фантазии дека е перверзен или расипан.
    Кој што прави е негова работа и нема зашто да се користат погрдни зборови за истото. Решението е лесно, ако не сакаш немој, ако сакаш прави.
    Ете јас пишав за мене не голтам, ама не ми е ништо чудно за некој што го прави тоа, што ме засега мене кој што прави кога се секса.

На Дугокоси Швалер му/ѝ се допаѓа ова.
  7. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Абе само побарав мислење,побарав опис на тоа задоволство од некоја голтачка, толку:ти објасни ми тогаш зошто ја голташ, ке пукнам од радозналост!

8. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    @baba Rada каде пишав дека голтам?

9. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Леле из(facepalm)вини, те помешав со друга(facepalm)

На aleks blond му/ѝ се допаѓа ова.
  10. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Немам проблем некоја да ми каже дека голта....но имам проблем кога мене ме тераат да голтам за да се чувствува тој како маж. Е па извини, јас не сакам да голтам и нема да голтам.
    Еве искрено, јас се скарав со еден дечко, само затоа што тој господин сметаше дека не сум го сакала затоа што не сум голтала.
    Пробав 2-3 пати да објаснам, дека се друго правам ама нема да голтам никогаш. Тоа не е репер за одличен секс. Но ете него му било голтањето репер за незнам што...

Голтајте си, ма ич немам проблем.... и нема никогаш ама никогаш да го правам тоа за да ја одржам врската или да го задоволам мажот

На Tanjamm, Gosh, Petar80 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Си требала да му речеш по пола да поделите]:)

На Tanjamm, Bozica1980, GirlLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    51.770
    Ако некој треба да се засрами, тогаш тоа си ти девојко.
    Каде виде дека зборам глупости.
    Е сега ако се пронајде , жал ми е.
    Кога еден човек бира жена со која би сакал да го помине животот бира жена со достоинство.
    Подобро би ти било да извлечеш поука од моите зборови и да почнеш да се почитуваш сама себеси.

На MagnumXXXL и Tanjamm им се допаѓа ова.
  13. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    хахаахах е да, кај ми беше памет :)))

На baba Rada му/ѝ се допаѓа ова.
  14. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.123
    Допаѓања:
    20.267
    Муабетов ме направи на глас да се смејам. Браво за кажаното, и стварно е смешен 'фактот' со витамините и минералите.

На Lady Phoenix, Bender Rodriguez, Nausicaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    Воопшто не се пронајдов, жал ми е ;)
    Не се секирај ич за мене, се почитувам јас. Нема никаква поука твоево мислење, не примам совети од ограничени луѓе што гледаат другиот што направил.
    Можеш да ми прочиташ неколку мислења погоре. И озбилно мислиш дека луѓе во брак не прават вакви работи? ах леле...толку од мене овде, премногу глупости прочитав на една наједноставна тема.
    Свашта еј :D

16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Брееј ама дискусија сте разврзале во темава, сте стигнале до мерење достоинство според тоа дали некоја девојка голта или не :^) Џабе ќе филозофираме тука и ќе ги истражуваме состојките на спермата, кога на крајот на денот се' се сведува на ова - секој прави како што сака. Не се осмелувам да ѕиркам под туѓи чаршафи, уште помалку да кажувам која жена е достоинствена, а која не, според она што го прави во кревет. Луѓето имаат најразлични фетиши, и не знам зошто не сфаќате дека некои девојки наоѓаат задоволство во голтањето. Не мора да значи дека го прават тоа со сила, само за да го задоволат мажот.

На MagnumXXXL, Bozica1980, CrazyOne и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.424
    Допаѓања:
    6.952
    Како се расприкажавтеее...:clap: Како можите бре да судите дека ако некоја голта дека таа е дроља,расипана,не се почитува...
    Ајде да си кажам на темата што имам..Значи во животот сум голтнала еднаш.Прилично скоро беше.Претходно да ви кажам ми беше гнасно и орален секс да пружам а не па да голтнам и од самата помисла ми се дигаше нешто во желудник.Се случи тоа што се случи,бев тотално опуштена дечкото ме предупреди и сакаше да се тргни но ете јас продолжив.Си голтнав,по моја иницијатива!Ајде сеа дојдете со факели однесете ме кај Аце на коњот и спалете ме жива!Сеа па се загрижив дека никад за жена нема да ме земи,кај прочитав тух тух тух!

Зарем е помалку понижувачки ако дозволиш да ти сврши во уста и да трчаш до соодветно место каде што можиш да плукниш?Така барем прочитав погоре..Ова као демек ете ти те задоволив ми сврши во уста ама трчачите не ти ги голтам!Нати!Пукни!
    Уште сексот ни остана како средство за забава.Се останато не можиме да си дозволиме нажалост.Така да,уживајте!

Последна измена: 4 декември 2015
    На Дугокоси Швалер, MagnumXXXL, CrazyOne и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Мистер_89

Мистер_89 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2015
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    9
    Оваа Jolly girl кај е шуто па и боде. Била попаметна ај добро попаметна си ако тоа ти го задоволува егото нека ти биде, само да знаеш попаметниот попушта а јас ќе ти попуштам дека си дете и треба уште фурни леб да изедеш за да правиш муабет со мене затоа back off, со деца не се расправам и повеќе постор во постов од мене нема да добиеш. Јасмина па секако дека ако не сакаш не мораш да голташ, реков неколку пати дека секој има аверзија кон нешто во сексот, ете си рече не сакам тоа едно да го правам али се друго може значи браво, не си како некои личности поради кои и почнав да коментирам дека им било гадно се и орален секс, анален секс и други работи, е каков секс тогаш ке практикуваш само вагиналниот и тој сигурно само 1-2 пози досадни и толку, без експериментирање доага до презаситување и монотонија во врската. Значи муабетот ми беше за такви гадливи личности кои се гадат од се и веројатно и сексот за нив е еден вид мачење и го прават ради реда колку да помине а ти во тие личности не спаѓаш фала Богу тоа е тоа идемо даље.Бејонсе, браво секоја чест за размислувањето, точно е треба да се ужива во сексот а не да се доживува како нешто гадливо, страшно и рутина дека треба да само да се обави и толку.Френди не си ја сватила поентата на муабетот, никој не рече дека парнерот треба да ти служи како кукла за перверзни фантазии, се се прави со договор и во ред е нешто да ти е гадно и да не сакаш да го правиш, муабетот ми е дека има личности на кои се им е гадно и само би легнале како укочени и би чекале само парнерот да заврши работа, муабетот ми е дека треба двете страни да се трудат и не е точно дека не се почитуваш самата себе ако практикуваш орален секс, анален или свршување во уста па и на крај краева голтање. Во ред е и не си курва или не знам што се дур не го правиш тоа за пари или со кој стигнеш, ти имаш некое размислување дека така ке излезеш лесна женска, дека тоа е зло дека со тоа се понижуваш и скроз ти е погрешно, со тоа излегуваш жена која знае и сака да ужива во сексот, отворена кон експериментирање во сексот и задоволување на своите и потребите на парнерот а не да зборам и за разбивање на монотонијата која го зафаќа секој брак после години и години заедничко живеење. Еден живот живееш и уживај во него, никој нема да ти рече фала што си останала " чесна " или " достоинствена " цел живот. Ја знаеш онаа мажот сака курва во кревет, дама во друштво и домаќинка во кујна затоа не се стегај и уживај.

19. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.213
    Допаѓања:
    162.680
    @Мистер_89
    многу ме потсеќаш на еден член кој неодамна „испари“ од форумов, ахаха. Не за друго туку за директното омаловажување кон @Tanjamm (шо во никој случај не е исправно). Да не се сфатиме грешно, не велам дека не се согласувам со твоето мислење, нит дека се согласувам.
    Едино не сфаќам зошто воопшто сите како слепи за стап се фативте за тоа голтањето. Ако некоја не ја исполнува да голта - нека не, ако некоја ја исполнува да голта - нека. Ќе најдат друг начин да се задоволат во сексуалниот живот, немора баш да голтаат. Глупо е, апослутно глупо, да носиш заклучок за нечиј живот (било кој, сексуален, социјален etc) базирано на нечие мислење. Сфаќам дека океј е да си ги исполнуваме сексуалните фантазии, ама и самите горе споменавте дека ако партнерот има чиста одбивност кон нештото, која смисла да го прави тоа па дури и врската да му зависи од тоа?
    Лично јас мислам дека сите си бараме партнери слични нас, со нас па со тоа и слични потребни и фантазии.
    Дај си мислење и не навлегвај во нечија приватност ако не си поканет.

На cresa-jagoda, Tanjamm, Bender Rodriguez и 6 други им се допаѓа ова.
  20. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.123
    Допаѓања:
    20.267
    Леле мистеров ама ја отече на темава. Голтај бе братче ако ти се голта, ако е убаво и здраво, по твое мислење... еве чисто да појачаш крвна слика поради витамините и минералите. Што си се запнал кој е затуцан кој е напреден... па другиве не се поарни па курви ги направија голтачите. Во секој случај мистеров број еден оток.... се зачлени и окапа на темава. Ете како напреден многу, ти дозволуваме да голташ сперма, дали своја или туѓа, оти си толку ЗА!!! :)

На cresa-jagoda, Tanjamm, Bender Rodriguez и 6 други им се допаѓа ова.