@friendy a i ostanatite sto ste protiv ovaa tema podobro da ne pisuvate i da se pravite deka ne znaete nisto i deka ne ste probale i deka nema ni da probate nikogas ...ako go sakas navistinski tvojot seksualen partner i ako te saka toj tebe ke napravis se za tvojot partner da go zadovolis i zasto da ne te zeme nikad za zena??? vo koj vek ziveete ??? vo seksot e dozovoleno se i ubavo e da se eksperementira... Da goltam i ke goltam ne e nisto gadno a bev najprotiv toa samo nikogas ne velev deka nikogas nema da probam i ne e nesto zabraneto bas e prekrasno , barem go gledam sreken partnerot a i jas samata sebesi mozebi od iskustvo kazuvate deka nekoj ve otkacil i ne ve zel za zena od toa sto samo lezite i sirite noze...
Zdravooo dali dokolku mi svrsi vo usta(plukam) no del mi ostanuva vo grloto strav mi e da ne go goltam toa sto ostanuva posto so decko mi go praktikuvam toa,dali bi mozela da zabremenam,poso del vikaat da del vikaat ne,bi bila blagodarna ako mi kazhete posto mnogu mi e strav
Дааа поготово ако си голтнала неколку пати по ред и поголеми голтки, милион посто си . Прави тест и внимавај плакнија устат со течност за дезинфекција после тоа немојте така ви се молам па млади сте
Е баш слатко ме изнасмеа.Ти продужи да голташ и плаши се...ццц,шо се нема да прочитам,ајаааааааааааа...
Продолжи да плукаш, само пази да не не си плукнала убаво. Ако останало нешто во грлото, гарант надоле се симнало затоа што сперматозоидите се многу брзи. Затоа од сега па натаму, кога ќе плукнеш убаво изркај се, да не остане ништо во тебе.
Зависи, може се уште да не си забременета. Така кога ќе голтнеш, треба во наредните 24 часа, да легнеш на грб и да ги дигнеш нозете на ѕид...и додека си легната да држиш во уста две коцки дорина чоколадо со дробен лешник...така сперматозоидите се враќаат назад по чоколадото...
Девојко се зафаркаават со тебе ти голтај колко сакаш се забременува само од вагинален докулку сврши во тебе и дојде во допир со матката
Ја мислам дека е малку психо тоа машкото да го задоволува тоа што девојката ќе голтне. Ок, разбирам свршување во уста со цел да не се прекине оргазмот при орален секс, ама зошто да голта? Тоа е за деца правење, а не за јадење.
Mene mi svrshuvaat vo usta, pa povekje gji pali da ja goltash ili lizes spermata pred niv.. Pa ne mi e gadno .. Neli i toj mi lize pice, zosto da ne e obostarno
не сфаќам како може машко да се пали во момент кога свршува...малку сте контрадикторни... или па јас сум глуп...