Pa izlgeda si glup.. ... Ne e fintata samo ajde nabrzinka da svrsham. Saka malku film da se naprai. Da vidi deka zenata navistina uziva i koga i svrshuvash.. Pa pak se pali na toa, a nekoi tolku sto i tuka ne zapira igrata, i pak prodolzuvaat.. Toa e moe mislenje
туку друга работа да те прашам.... @SanjaStanic читам дека често практикуваш анален, премногу често...ова со голтањето го правиш во продолжение....или....
Pa si cital se za analen kaj mene, citas sigurno i deka se procistuvam i slichno.. Znaci se e cisto i normalno. Isto sto i vagjina i ova . Taka da, neka ne te buni i ako bide vo prodolzenie .. Najdi si vistinska zena, posle kje praime pak muabet , ne ti kazuvam nisto losho
^Иако знам дека си трол, сепак ќе ти реплицирам зошто шириш невистини. Со клизмата можеби ќе се одстранат „видливите“ делови од изметот но бактериите остануваат нечепнати, така да од медицински аспект исто ти е дали си се прочистила или не. Ниту е чисто, ниту е нормално (освен ако не планираш да завршиш на лекар)
Sekoj so svoe mislenje . ne praktikuvam sekoj den i sekoj pat anal-oral.. Ali koga kje dojde do toa , nekad.. Znam deka sum ischistena i zatoa toa go pravam .. Ali ne deka i ti losho razmisluvash .. Samo sho vo tek na sex prosto znaesh da se izgubish nekogas ako ti e epten pogodeno
ajde be zenski, ne se raboti za zelbata na maskoto da mu goltas sperma !!! so keif ima ako mi goltas a nesakas ili se gadis??? ke se custvuvam kao pobednik ili sto??? ako tebe te pali I ti se dopadja da goltas,togas e ok I uzivaj, a ne da polnis sueta na mazot. kao golem ebac bil,te natural da goltas??? gluposti
da mi ja golta spermata, a da ne uziva vo toa nemozam da ve razberam? after party nekoe??? ako I pricinuva zadovolstvo,zosto da ne,ama vaka mi bilo ubavo,me iscedila I da ja teram da golta zaradi kurcenje-ne! ako saka dominacija ili nekoj fetis da ja pali so maska dominacija ili potcinuvanje,togas razbiram,keifovi se toa. vaka samo ispadja da si go napolnam egoto deka sum ja skrsil I mora da golta - toa e down!!!
леле првиот пат ми беше топ кога голтнав вториот пат и не баш и не сум против на кој како што му е убаво така нека си прави али јас повејќе сум за да се експериментира
mene iskreno nekolku mi imaat kazano deka mi bila slatka. so znaci toa neznam,za vkusovite ne se zboruva
zena pa zenata da golta a mazite da uzivat pa ako ni goltat zenite nie sme na sedmo nebo . Sto e so toa obostrano da bide goltanjeto
Скоро секој пат голтам не е превкусно хахах ама не е до толку гадно,одвратно и неподносливо сакам да му напраам ќеиф а и не ми смета