1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Голтање?

Дискусија во 'Секс' започната од cinderella, 26 ноември 2009.

1. cura

cura Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2014
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    35
    аууф профи. иам голтано. само на дечко ми. ако ја голташ спермта поголеми се шансите за забременување. (ако планираш мислев. не дека од тоа се останува трудна да не ме разберат погрешно.) него организмот кога ја голлташ почесто се привикнува на неа не ја смета за антитело. не се труди организмот да ја исфрли него го прифаќа како дел од него. полесно е да забремениш. вкусна.мм

На kristina123456, smb asr и BoyL им се допаѓа ова.
  2. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Каков бод си ти девојко...
    оффф

На Gosh и the drummer им се допаѓа ова.
  3. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.577
    ti se seksas nekogas?

На KellyG12 и cura им се допаѓа ова.
  4. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Да мила, имам активен сексуален живот и ретки испади по форми како овој погоре и многу други
    И кога велам испади не мислам на тоа што девојката голта, туку на "шансите за забременување ако често се голта сперма"....
    Паметно делуваш, мислев си сватила, па нема да има потреба да ти објаснувам

На Леси Дома, Gosh и srcence1607 им се допаѓа ова.
  5. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Вака пред спиење :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На cura му/ѝ се допаѓа ова.
  6. diskreten32

diskreten32 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    3.037
    не сум знаел дека се забременува у стомак хаха

На Дугокоси Швалер и КикиМаус им се допаѓа ова.
  7. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.577
    ostavi go devojceto se informiralo preku net od portali:lol::lol:

8. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Затоа сме ние тука да и дадеме совет слободното време да го користи за едукација а не за бламирање
    И да, секако, простете на моја дирекност и може мала доза дрскост но секогаш со добра причина :)

Имајте убав ден
    мојот е веќе прекрасен :D

На Леси Дома и BoyL им се допаѓа ова.
  9. cura

cura Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2014
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    35
    не се забременува у стомак. прочитај што сум пишала. добро. иначе дека е така така е. немам потреба да се објаснувам. пишав сто требаше дури стајв у заграда дека не се забременува од тоа него се погоеми шансите. кој сватил сватил моето си го пишав. чиста работа.

10. missgretta

missgretta Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2016
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    122
    nikaaaad :) ne vi e gadno malce?

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  11. cura

cura Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2014
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    35
    кукло ја си пишав што мислев. а ти полека со муабетов. вака до нигде не си ги дигај толку акциите. ко кузнае што да си па се што знаеш. моеше да пишеш нема врска не е така (според мене така е.) јас си кажав ти сакас верувај сакаш не твое си е. чиста работа сваќаш.?? како знам така пишав. нема да се лажеме. ко што знам тука сите имаат право на мислење. а не тука каков бот сум. ти каков бот си бе девојко.?? со понашањево до нигде не идеш. седни размисли ти на кое ниво си. ај сеа сиктер а коа ќе научиш да се понашаш пиши ми.

12. srcence1607

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Те молам објасни ми подетално како тоа се поголеми шансите жити мене и од каде се овие информации. Ме заинтересира многу.

На Леси Дома и Kukla994 им се допаѓа ова.
  13. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Хмм... треба ли сега да се чуствувам измарширано?
    И да, убаво објаснив, ако воопшто ги читаш коментарите.
    Секако, нема да ти замерам за напишаното, со тек на време и ти ќе пораснеш ;)

На Kukla994 и srcence1607 им се допаѓа ова.
  14. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    I mene me zainteresira sega.
    Sega goltav (kokta) I ja ostajv na pola se isplasiv dan zabremenam. XD

На Леси Дома, Дугокоси Швалер и КикиМаус им се допаѓа ова.
  15. srcence1607

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Ќути, ја кога го прочитав постот јадев краставица и ја загледав и вратив, да дочекам објаснување прво дали е безбедно па после

На Дугокоси Швалер и КикиМаус им се допаѓа ова.
  16. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Сабајлево направив тест за бременост, нели со прва мокрача најверодостојно е, и излезе негативен. Џабе цел викенд голтање, се подув од течности

На Alek_perverzen, Леси Дома, srcence1607 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Дугокоси Швалер

Дугокоси Швалер Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2016
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    303
    Ooo srcinja ste , cel saat ja citam temata i oci me zabolea veke, ama ubavo se smeev :)
    Znavi vaka.Ja bi sakal na kratko da objasnam malku poprirodno. Jas koga i go liskam dundeto i koga taa se vozbuduva i pocnuva da me dopira po glava, po kosa, po lice nezno i koa veke e vo zanes od zadovolstvo i poluglasno vozdivnuva i koga taka ke i po poglednam licenceto od vreme na vreme togas voopsto ne e gadno sto dundeto e ligavko, i ako ustata nekogas mi se isponila so ligi znam na brzinka za 2 sekundi da go pljuknam na salfetka i prodolzuvam da i ja ljubam se dodeka taa uziva i pokraj toa sho nekogas sum se namestil nezgodno pa pocnuva da me zaboluva vratot, i mi se vkocanuva malce vilicata ednostavno nesakam da i go uskratam zadovolstvoto koga ja gledam i osekjam nejzinata milina kako se topi vo strasta...Znaci na istiot nacin i koga taa me zadovoluva i gleda kako jas uzivam i ispustam zvuci od vozbuda i vo momentite pred da svrsam koga vozdiskite mi se pobrzi i glasni, od samata moja vozbuda i taa se pali i go prima sokot na orgazmot vo usta so vistinsko zadovolstvo. Po nekogas se slucuva da goltne, ponekogas ne, pa vednas ke plukne. Ponekogas ne e vozbudena od idejata i togas nema svrsuvanje vo usta ili na lice. Znaci se zavisi do momentot, kako ke se prepustime na ognot na strasta , kako i kolku ke ne obzeme i nekogas taa vistinski uziva vo svrsuvanjeto vo usta, nekogas ne, nekogas i e gadno. Nema pravila. Koga e taa vozbudena i zelna da me zadovoli do kraj togas ednostavno setiloto za vkus zacineto od strasta vo tie migovi drugojace dozivuva. Znaci goltanjeto tuka od maska gledna tocka ne e bino. Toa zavisi samo od nea. Ama prekrasno e custvoto koga svrsuvame dodeka taa go ljubi :sun:

18. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.719
    Допаѓања:
    322.680
    :rofl::whew::rofl::rofl::rofl:
    :rofl::rofl:

На Petar80 и Outlook им се допаѓа ова.
  19. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.085
    Што пишуваш бре дете хахахаххаха какво анттело хахахаххаха ја па, се чудам што е толку смешно тоа не било смешно, тоа виц на годината хаххаха

На Petar80, Дугокоси Швалер и referentka им се допаѓа ова.
  20. lans

lans Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    153
    tolku mnogu gnev i ocaj vo komentarite, polesno e da se ruga nego da se napravi 'search' na google.
    http://www.news-medical.net/health/Swallowing-Semen.aspx
    i devojkata ubavo vi pisa deka ne se zbremenuva vo stomak,ama koj da cita sve,direkt na ruganje.nemoj slucajno da priznaete nesto porazlicno od vashite predrasudi.
    "
    In a Dutch study of women who engaged in oral sex and swallowed the semen, the researchers found that swallowing semen was associated with a lower risk of preeclampsia. One hypothesis for this is that substances in the semen adapt the mother’s immune system so that it accepts foreign proteins present in sperm, as well as in the placenta and fetus. This maintains the blood pressure at a low level and thereby reduces the preeclampsia risk.

Research has also shown that some women are infertile or miscarry due to the presence of antibodies that destroy the proteins or antigens present in their partner’s semen. Having oral sex and swallowing the semen of the partner may help make the pregnancy safer and more successful as the woman is swallowing her partner's antigens."

На cura му/ѝ се допаѓа ова.