Ако е вистина ОК ама мене ми звучеше како една девојка што мене ме убедуваше дека спермата е добра за лицето, така и кажувал дечкото на времето и ... ај, да не навлегувам хахахха инаку прекламсијата нема врска со останување бремена, тоа е покачен притисок за време на бременост и ги става во опасност и мајката и детето, за ова можеби е вистина ама на нет се може да се прочита така што колку е релевантно не знам.
И јас кога прочитав ваво нешто првиот пат мојата реакција беше слична на твојата, едноставно ми немаше никаква логика, мислев дека ете некој нема попаметна работа па трола. Но малку прогуглав и најдов многу статии на ова тема од најразлични истражувања кои говорат во прилог на таа теза, дека со голтањето организмот се навикнувал на спермата и шасите за забременување биле поголеми. Исто како што ми беше несватливо преку анален секс да се забремени ама ете и тоа е можно, мал број случаеви има ама сепак е можно. Да се вратам на темата, јас лично никогаш не сум голтала ниту имам таква намера затоа што ми е премногу гадна, дури и помислата на такво нешто. Исто така свршување на лице нема шанси, одвратно е. Сум пружала орален секс на партнерите, не толку често како некои што го прават тоа пред секој секс ама сепак, но ејакулацијата секогаш била на страна или евентуално на стомак се останато ми е одвратно.
Мирисот на спермата зависи од тоа каква храна има конзумирано во последните ден два. Несекогаш мириса и има одвратен вкус. Тоа пред се ти е до партнерот. Неводење доволно да се изразам ХИГИЕНА околу таа тема. А и нормално е да има некој мир и вкус неубав, кога вие гарант сте имале секс првен па после ти свршил во уста. Што мислете дека вашите П*чиња мирискаат на рози. СЕ ЛАЗЕТЕ ако мислите дека нема никаков мирис или дека секогаш ви мирисаат сјајно
Имам слушано бројни приказни за тоа како жените лазат ако им мириса доле. Дури и да е кисел купус не е на одмет и онака доаѓа зима, а како подобро да се помине зимата ако не со кисел купус и домача јува?
А вие погоре од искуство и кажувате дека пишман ќе биде? Уште малце и ,, донации ,, ќе почнете да собирате за оние кои не сакаат да голтаат...
Замисли во живо вака да те убедува како што пишуваат на форумов: - Ако бе пробај...Аман голтни ништо не ти е...Абе пишман ќе бидеш ако не пробаш...Знаеш колку задоволни девојки сум имал порано? Слепи прогледале, глуви прослушале...Пробај маче, убаво ќе ти биде...Доста ма ми глумиш, твојата мислиш поубава дека е? На роза мириса?
Ете и тоа пробав, вкусот дека е убав, не е, ама во тие моменти на страст, ненормално напалена, ме љуби, свршувам, го гледам како е на 7мо небо и на увце ми шепка дека сака да ми сврши во уста побогу зашто би рекла нее