Ах, па Ви се молам драга г-ѓа ЛилиБоз, немојте сега вака Вие да го ставате во тесно г. Буби, ќе го тргнете од помислата да проба.
Дај отвори нова тема со вакво прашање. Се надевам ќе имаш многу истомисленици дека врв е да и свршиш ваму-таму освен во вц. Ти јако си газиш и Ватикан ќе го прегазиш
Почитуван г. Буби, Морам да Ве потсетам дека Вие сте тој кој нагласивте дека сте по експериментите. Мислам дека треба да ја оставите дамата на мира со ваквите непристојни прашања. Ако сте прав господин треба Вие да се пожртвувате и да ѝ објасните на дамата какво е чувството. Сепак госпоѓата не е по експериментирањето, а исто така и другите машки на темава. Срдечен поздрав
Mojata blaga e Si cuckam od nea A nekogash si polnam vo chasha i ja rastvoruvam vo mleko,namesto shecher sper.a stavam
Еве Еве ке ви одгворам добро е чувството кога таа дотичната ќе е иплука спермата и нека го залапа партнерот. Ако е по тоа нека проба ти како адвокат пренеси е.
Ах, г. Буби па Ви се молам, треба да знаете дека во македонскиот јазик учтивата форма за обраќање кон некое повозрасно лице или пак лице кое е непознато секогаш се пишува со голема буква. Така да Ве молам ова да го имате во предвид и да не „солите“ памет на другите луѓе за правилно пишување и говорење зошто никој не е совршен кога станува збор за тоа. Толку во врска со тоа. Господине Буби, Вие не сте прав господин ако ѝ велите на госпоѓата да го „залапа“ партнерот. Треба Вие да се пожртвувате, ова е пак обид да избегате Вие од експериментот Ваш.
Боже, боже...ретардирана тема, дебилни одговори..бљак Ниту еден маж нема да си голтне од својата сперма...аман бе жени, толку ли сте корпа за дркотници!???
"Within the theory of Ayurveda, men’s shukra (seed or seminal fluid) is the energetic equivalent to women’s sexual fluid (also called shukra). These fluids are distilled through many days of work from foods and liquids to become a precious, life-creating substance." Ако на мажите не им пречи голтањето, на вашиот вагинален нектар додека ни свршувате во уста , треба да бидете подготвени за едноквопропорционална љубовна услуга...мислам...just saying.
SummerGirl ...па тие што бегаат или ги одбива хигиената, или се егоисти, или се незаљубени... Вистински Маж, ќе ужива да си ја задоволи партнерката...Секако дека љубовта е најголем афродизијак...А од...Добро избалансирана емотивна и духовна жена, која има претежно вегетаријанска исхрана, нејзиниот вагинален нектар може да биде "Амрита"...Еликсир на младоста, за нејзиниот партнер.
Епа истото може да се каже и за женскиот пол...дека се егоисти...има доста такви...Ако пробаат од нивниот нектар...има "одма да избегаат" ....But the thing is that...Егоизмот оди рака под рака со сексуалните наслади...Бидејќи умот , не им поврзан со срцето,и се емотивно хендикепирани, и ретко чуствуваат љубов и приврзаност...Умот им е почесто поврзан со телото, и телесните сетила, и тоа го користат како компензација за Љубовта, што не можат да ја осетат.Така што ,поголеми шанси има некој егоиста да ти даде кунулингус...од прв пат...отколку, емпат...Емпатите потешко влегуваат во врска,ама штом се заљубат...љубовта и страста немаат крај...стануваат едно тело со партнерот...има доста аспекти... https://me.me/i/female-ejaculate-is-called-amrita-which-means-nectar-of-bliss-9857232