Мене не ми пречи воопшто, дечко ми се изненади првиот пат многу кога голтнав, ми се допадна реакцијата аххаха
Бактеријата од сперма ќе ја осетиш ти како проблем...партнерот треба да направи спермокултура за да си бидеш раат.
Може и она да има стрептокока и да не знае. шо па мора од сперма да ја фати. ... Во нормална флора спаѓа и стрептокока и било која пнеумокока кај возрасни. не осеќаме ради јак имунитет а реално 99% имаме некој бактерија и во уста и во нос. Јас моментално носам стрептокока и стафилокок и не, не ми е од сперма.
Како тоа зависи од партнерот? Незнам какво задоволство им причинува на некои мажи ако жената ја голта нивната сперма? Ај тие да голтаат ок ќе разберам, ама какво задоволство им причинува кога они немаат никаков допир со спермата, освен ако после тоа не ја бакнуваат па така на посреден начин да ја вкусат. Мислам дека се работи за машкото его и чувство на надмоќ. Јас сум против тој тип на егзибиции, орален секс да, но ејакулација, голтање, уринирање во уста на партнерката никако. Јас не верувам дека човек доколку сака некого може тоа да го направи.
Uriniranje e veke nesto drugo a kade procita da treba nekoja so sila da se natera da golta pa da ima nadmok ete citaj pogore zenite sto pisale na nekoja o se gadi a pa druga pak obozava toa
A ima li nekoe masko da ne obozava toa samo mi preci da ja nateram so sila pa i da obozavam ako ona primer ne saka se paga u voda . Se zavisi od partnerkata akk ne ja pali toa nema potreba ni da se diskutira toa
Ти прашуваш има ли машко што не сака? Еве ти кажувам дека има. Јас пак прашувам има ли девојка која своеволно од што сака а не за да му докаже на партнерот би ја голтнало таа блуткава смеса и притоа да и причинува задоволство или некаква возбуда?
Конечно да прочитам коментар на нивоу Кое е тоа задоволство да ја гледаш партнерката како ти ја голта спермата?