Ниту ми смета ниту ми е гадно или понижувачки. Доколку него му причинува задоволство а мене не ми е проблем не гледам причина зошто да не му ја исполнам желбата.
Soprugata vo pocetokot ne sakase nitu oralen sex ama potoa sama pocna da go praktikuva. Za svrsuvanje vo usta zasega ne ni pomisluva i mislam deka ako vleze malku sperma vo ustata deka ke povrati. Dodeka za mene ne prestavuva problem odkako ke me zadovoli oralno da ja baknam odnosno zalapam onaka socno. Sepak toa se moi delovi od teloto, moi sokovi i ne znam kako bi mozel da se gadam samiot od sebe.
мене не ми е понижувачки ама работата е што ми е гадно,ќе повратам и затоа нит ја терам да голта јас кога ќе свршам нит сакам да шмукам вагинални сокови или кога ќе сврши таа...може само да ме подои ако сака
Голтам кога ќе изрази желба. Не гледам причина да му направам кејф. После тоа се гади од своето. Исто сум и јас. Не му е гадно да шмука, после за бакнеж и јас се гадам од своево ама поминува...
.... ама сепак е гадно. И секогаш има разлика како на пример ако партнерот јадел соодветна храна во изминатите денови е солено а доколку јадел junk food и слично горчи има одвратен вкус..Секогаш забележувам кај дечко ми ама си ќутам а читав демек од храната било.. don't judge !!!
Не ми смета ни пак ми е гадно или понижувачки. Доколку него му причинува задоволство а мене не ми е проблем не гледам причина зошто да не му ја исполнам желбата.