Голтањето ме асоцира на уринирањето во уста , никогаш не сум пробала ниту ке пробам , немам желудник за ова
Ако знаеш дека тоа му е една од мечтите , само да го видиш изгледот на неговото лице додека голташ, вреди да се направи ...Да станеш ти негов фетиш и да знае дека ја поминуваш сопствената граница за да пружиш комплетно задоволство . Следен пат додека го задоволуваш ,твојот лик и самиот чин ке му бидат мотивација за максимално јак финиш. Само за девојки со јак желудник ... сите што сте пружиле фелацио знаете каков вкус има , бидејки предсемената течност без најава се испушта
Со ова не се согласувам. Не би поминала сопствена граница за туѓо задоволство. Ако и јас уживам во нешто, тогаш.. молим. Сум голтнала 2-3 пати, гадно ми е. Не би повторила.
тоа е поентата на мојот муабет ..... си го направила еднаш два пати заради нечијо задоволство и твоја љубопитност , сфаќаш дека не е твој фах и тоа е ОК да не го направиш никогаш повеќе... никаде не спомнав дека ако не уживаш треба да се прави не само ова туку било што без волја и желба од двете страни .... само дека понекогаш ( макар еднаш) за оние што ти значат убаво е да направиш мала жртва од себе - нема да те убие
Не би се согласил партнерка моја тоа да го прави,освен ако она не сака да проба или што знам ужива во тој чин. Пред се поради тоа што ја перцепирам како личност а не како некоја кукла од секс шоповите па да и правам што сакам.Оставам на слободна и лична нејзина одлука дали да или не и нејзината одлука ја почитувам. Јас ако би се прашал ,да ја натерам да прави жртва за мене да ми угоди ...ноу веј.
Најчесто кога имам добиено и неможеме да имаме секс јас тогаш орално го задоволувам и голтам не ми е грдо .