цццц , ги напраи девојкиве како да незнаат да пијат вода, јогурт ..... мислам дека ако има воља , ќе се снајде
Go pravam toa, goltam i ubavo mi e..nez zosto ama me pali koa mi gi puni ustata so sperma i ja goltam onaka perverzno gledajki go vo oci hihiiii bidejki i jas na nego koga mu svrsuvam u usta i toj golta hah
Секогаш прва опција за свршување ми е во уста. Секако доколку и партнерката го сака тоа. И се разбира може да голта или не. Нејзин избор. Инаку после свршување во уста мерак ми е да се лапаме.
хах не те познавам на личност,но по импресивност многу ми се допадна. Имам неколку прашање ако може ? Дали е нормално женските да ејкулираат? на пример ете ти и после тоа дали си ја пробала својата течност? Ако е тајно,не одговарај
Нормално е. Сум ја пробала. Исто ко влажна кога е. Визуелно е интересно, иначе нема никакво влијание врз интензитетот и времетраењето на оргазмот. Само пропратна физиолошка појава.
како нема никакво влијание оваа не ли е од организмот што собира све бактерии и ги исфрлиш кога свршуваш? мене ми има женеско кажано дека гадно било не било убаво оваа? незнам дали сите женски си ја пробала својата течност,каде секоја е различно,некои дури како бело исфрлаат што се лепи.
Кај собира бре бактерии? Во организмот секако имаме бактерии. И тоа многу. 0.3% од тежината сме бактерии. Ако имаш 100 кг, 3кг си бактерии.