Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Голтање?

Дискусија во 'Секс' започната од cinderella, 26 ноември 2009.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    таман работа,не реков јас дека е здраво па дека затоа треба да се голта,туку чисто како податок се сложувам со девојката.а за другото дали некоја сака или неќе да голта е работа на девојката и дечко и,мене најмалку ме интересира ;)

2. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Си кажувате свое мислење, ама така попатно, што индиректно, што директно ги осудувате девојките кои го прават тоа. :^)
    Кажете си мислење и готово, никој нема да ви го смени или да ве разубеди.
    Мене ми се случило неколку пати, не заради докажување љубов или не знам ти што, туку лично да видам како ќе се чувствувам . И не е крај на светот. Како и многу други работи и тоа е експериментирање и дел од сексуалното задоволство (за кого како).
    Лично мене ми е ок.

На TheGirlNextDoor му/ѝ се допаѓа ова.
  3. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    од збор до збор се сложувам :D

4. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Јас не осудив никоја, туку кажав мое мислење, а ако некаде пишувам цитирам како можете, како ова како она..тогаш можеш да кажеш дека ги осудувам. Сум почувствувала сперма на лицето, поодвратно нешто за мене нема....а ако осудувам некој за тоа, нема ни да учествувам на оваа тема...зошто знам дека има различни луѓе на светов. Сигурно ниедна нема баш мене да ме послуша ако и кажам да не го прави тоа, како што многу нормално нема да послушам ни јас.

5. Neskrotliva

Neskrotliva Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2009
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    7
    никогаш не ми е свршил во уста а за голтање да не правиме муабет....ми има свршено на градите и мислев дека ке повратам од шо ми беше под нос :worried: :worried: :worried:

6. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Иста ситуација :) :lol:

7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.707
    Исто и кај мене.

8. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    исто дечко ми не ни ми спомнал такво нешто :x

9. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Мене дечко ми никогаш ме нема натерано на ништо туку јас сум љубопитна и сакам да видам како е.И за орален секс јас му реков сакам да пробам како е,па така и за ова ми има свшено во уста,но не ја голтам спермата и не е толку гадно!

10. vaga-strelec

vaga-strelec Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
  11. K-ristin-a

K-ristin-a Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    DA . . . koga ke mi svrsi vo usta ke go goltnam :) .

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    100000000% се сложувам....

13. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    116
    Еве јас, на пример, до сега немав такво искуство, си го кажав своето мислење на оваа тема претходно, ама сега пред некој ден се случи додека му пружав орален секс, да закаснам да се тргнам, така што многу мала количина ми дојде во уста. Искрено, не ми дојде баш убаво, можеби затоа што прв пат ми се случи, ама меѓу другото па, си го задоволив и љубопитството. Претходно имам кажано што евентуално може да не ми се допадне и си стојам на тоа, т.е. го потврдувам.

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.655
    Боже,боже...се мирни девојчиња...да не извадам само ув ламбата...

На SugarHoney, TheGirlNextDoor, AngelOfArh и 2 други им се допаѓа ова.
  15. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Мене тоа ми е некако 'под ниво' јеботе..Цело време да мислам што му треба на него,да го задоволувам и да изигравам стока ко да немам осет за мирис или вкус ..Ма ајде бегај бре,ако си ја сака толку ќе му ја ставам во чашка тој нека си ја проба.Колку и да го сакам,такво задоволство не би му го пружила,ова е врв на сите глупости што ги правиме за нив,и немојте да ми кажете дека е нормално пошто ако ви е нормално нема да ви треба толку време да се одлучите.Време е и мажите да почнат да размислуваат што на нас ни треба и каде е границата.Наречете ме старомодна,но тоа е моето размислување на оваа тема!

На Beatriche19 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Луда :D :D :D ;)

17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Во право си за се.. :y:

18. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Дечко ми никогаш не ми предложил такво нешто , ама ако некој сака да го прави тоа , нека го прави.
    Јас не би можела, осетлива сум на телесни мириси и вкусови :D

Мене ме иритира тоа што некои дечковци ги тераат девојките на тоа. Ако сака некоја девојка да го стори тоа , нека го направи, ама поради тоа што таа така сака , а не поради тоа што некој друг инсистирал :!:

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.655
    Абе Ирена,разбирам...и јас сум тој тип,бљак,пљук,аааау,дејгидиииии,прц,мрц...ама овде осудуваат и се понашаат ко светици.Кој како сака нека си прави,ако не сакаш,не мораш,не ти наточи тука никој чаша и те натера,па и понижувања спомнуваат,стоки спомнуваат,ако ти се чувствуваш понижено и ти е ствар на статус и сфаќање,ти немаш поим од секс и никат нема да уживаш у него,секогаш ќе се осеќаш подредено и никогаш нема целосно да се опуштиш и да уживаш.Сами себе си се понижуваме,па после мажите криви.Кога влагаш со предрасуди,така си е.Ако немаш предрасуди и си опуштен пред партнерот,нема гајле и да не голташ е ок,ако е ствар на гадливост,многу не има такви,во ред...посилно е од тебе.
    Мe испровоцира што некои девојки од почетоков на темава до крајот се изјаснија како божици во кревет на други теми,тука ми глумат нешто.Абе ајде...реков јас,ув ламбата,како сред јануари ќе биде,бели од глава до пети.

На TheGirlNextDoor му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169