1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Голтање?

Дискусија во 'Секс' започната од cinderella, 26 ноември 2009.

1. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.089
    да убаво ми е.. немам ништо против и секогаш сум за да пробаме нешто ново .. :$

На Мистер_89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. smartass

smartass Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    7
    Хммм што знам..Во последно време се ни е ново и интересно,и мислам дека не би ми сметало... Мислам дека зависи од тоа со кого си :)

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    :D :D :D ОзбилнаЖена :D :D :D

4. Chocolate.Girl

Chocolate.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
  5. lokna32

lokna32 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    7
    Mnogu se slagam so toa sto go kaza. Jas ne veruvam deka ima zena sto vo krevet e bozica site na nekoj nacin sme losi(nema maz sto ne saka takva zena vo krevet) megutoa bitno e toa sto go pravis da bide so covekot sto go sakas i tuka veke nema gadlivost zadovolstvoto e obostrano. Jas isto bev mnogu protiv toa no otkako ke probas ke vidis deka tuka nema nisto gadno.Zboruvam od licno iskustvo. Jas i mojot soprug sme probale se i duri posle toa poveke ke te saka. :*

6. XstrongerX

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.089
    тука само се потврдува она позната поговорка мажите сакаат домаќинка во куќа , дама во друштво и кучка во кревет !!!
    ...меѓутоа како што е наведено во погорниот пост задоволството е обострано не го правам тоа за него против своја воља ако не бива ќе кажам не сакам и никој нема да ме натера...го правам за двајцата

...со проба нема ништо да изгубите само ќе научите да уживате во сите задоволства кои ги нуди сексот :) [/b]

7. Teicka21

Teicka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2009
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    4
    Лично до делот голтање не сме стигнале,ама до делот свршување во уста да...
    И не беше така страшно како што јас мислев или толку гадно,само што одма после тоа нареден правец ми е вц и нормално плукање и миење заби под итно :)
    Прашање на избор си е тоа, што секако се сложувам ако експериментираме во креветот а и надвор од него ;) треба да го правиме тоа по наша воља
    :rofl:

8. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    мене не ми е воопшто гадно,не ми претставува никаков проблем,дури јас сама бев првиот пат љубопитна да пробам.кога веќе сум почнала орален,да одам до крај :D

9. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    се би направила,но да ја голтнам нема шанси,ми мириса гадно и мислам дека ќе повратам,имам пробано еднаш и никогаш повеќе,но не ја голтнав само ја исплукав :^)

10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.980
    Допаѓања:
    35.899
    Пред некој ден мириснав сперма и ми беше гадна. Нема шанси да голтнам.

11. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    и јас мириснав ама на овој мојот немаше ама баш никаков мирис никаков100 пати помирисав и пак ништо......има ли врска тоа со алхохолот и цигарите бидејќи дечко ми не пуши и не пие воопшто,па затоа да нема остар мирис........мислам тој нема никаков мирис....
    ...ако знае некој зошто е тоа така нека ми објасни....

12. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Начинот на живот и исхраната влијаат на вкусот и мирисот на спермата.
    Знам само дека ананасот и дава сладок вкус :D

13. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    ммммммммммм...да му кажам да си купе да јаде.... :lol:

14. XstrongerX

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.089
    дечко ми се занимава со фитнес здраво се исхранува цигара нема пробано а со негови 25 години не бил пијан во животот
    спермата нема гаден мирис ..слатка е а и јас мислам дека сето се должи на добриот начин на живот :$

15. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    мојот не да не бил пијан никогаш не ни померисал алкохол,и јас мислам дека мирисот се должи на добар начин на живот!!!!

16. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.980
    Допаѓања:
    35.899
    Најверојатно тоа има врска со цигарите, затоа што дечко ми пуши цигари. Не редовно.

17. onaaa

onaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    nema vrska de4ko mi ne pusi ne pie sprtuva pa pak mirisa sea ne do tolko mnogu da padnes vo nesves ama si mirisaa i nema sansi goltajne blakkk

18. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Зависи и шо јади. Не е само спортувањето фактор за добар мирис и вкус на спермата.

19. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    да и тоа многу значи на пример дечко ми не јади кромиди лукови,оцет-во салати,или некој такви состојки кои ги стават во јадењето.....салатите ги јаде само свежи...и јаде слатки работи како овошни јогуртчиња,густи сокови...абе како некое бебе е...незнам како успева при такво прибирливо јадење да ги има тие мускулчиња(добро и вежбањето помага за подобро да се обликува) :lol:
    .......секси ми е........... :inlove:

20. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Дечко ми нема некој посебен режим на исхрана си јаде што сака ама спермата ниту му мириса ниту му е гадна на вкус...немам голтнато но ми има свршено во уста и мене не ми е гадна...и јас тоа се чудев кога ми викаа дека спермата мириса грдо јас баш му велев...е зошто твојата не мириса непријатно? Не знам стварно зошто така :?: