На оваа тема имам поставено навидум смешно видео но со поука до оние кои сакаат да го сватат .Девојката и покрај сите напори се откажа од секс без заштита.Ете приметив дека успеав да украдам и една насмевка од страна на хипица и јас се смеев кога го гледав.Сексот за мене не е табу тема и сега за истиот говорам како ваша другарка .Не сум светица.За себе можам да кажам дека сум посакувана привлечна ,сексуално активна жена која знае да ужива во истиот да пружа и прима задоволство од страна на својот партнер.Но сум прибирлиба на вкусови па така тој вкус не би можела да го примам во мене од таа страна.Темава ми боде очи од многу причини.Немој да ме сватите погрешно секој си е посебна приказна за себе и не ве осудувам .Сега ви говорам како мајка.Девојки уживајте во сексуалното задоволство но со заштита.Знаете ли дека со незаштитен секс ве демнат сексуално преносливите болести...ХПВ високо ризичниот вирус зема се поголем замав ,кандидата ја има скоро секоја девојка имам податоци дека сидата исто така е во пораст и го зема својот данок.Никогаш не велете -е тоа мене не може да ми се случи јас знам со кого сум -но не знаете со кого тој бил пред вас и таа пред него и што се се попримило од предходната врска.А да не зборуваме за предвремената бременост,аборусот и стерилитетот по него..долга е таа приказна и тука ставам крај на истата тема.Сексот е задоволство кое најкратко трае но проблемите после него траат многу повеќе.Затоа ве советувам ако сте сексуално активни тоа праветаго со заштита за себе и саканата личност.ПОздрав кон девојките кои ќе ги сватат моите добронамерни зборови .Сега упатувам критика кон мајките кои и во 21 ви век сеуште се страмат да поразговараат на таа тема со своите деца .Па затоа не ретко по темиве наидувам на неинформираност и прашање кое ми смета- како на пример .Се самозадоволувам - ми касни дали сум бремена и др да не должам .Не е страмно да се каже дека тоа едно мало гумено нешто кое многу не го сакаат мажите понекогаш значи живот . Поздрав и се извинувам ако некому му смета мојот испишан збор.
И бананата помага исто Е сега, после многу алкохол доста е горчлив вкусот на пример, така да секако храната си има свое влијание. Инаку девојки пред неодамна прочитав дека токму голтањето е причина зошто Деми Мур изгледа толку младо на нејзини години, па сега видете
Хахахха... и на крајот ќе дојди дека е неопходна за организмот... па ајде сите да голтаме... хахаха Инаку досега ми се има случено да голтнам малце... нема лош вкус, ама едноставно не сакам...
голтање или свршување во уста не фала,до душа дечко ми не ми ни побарал такво нешто до сега а знае и да побара никогаш нема да се сложам на тоа мене тоа ми е одвратно
Me interesira sto ti e tolku gadno kaj spermata? Ako e mirizbata togas igra uloga hranata koja ja konzumira decko ti. Pred da imate sex 24h. pred toa najrano neka jade riba,tuna bilo sto,toa ke pomogne i na fkusot i na mirizbata.Inace ako go sakas svojot decko nema da ti bide gad nisto takvo da napravis.Ednostavno prepustete se na strastite luge,ne razbiram sto e ova so gadenjevo.Ako vasite partneri ne se higienski sredeni togas razgovarajte so niv,vo sprotivno nema zasto da se gadite.Uzivajte vo strasta na sekoj mozen nacin.
па и да кажеме дека ви ејакулирал некој во уста а не сте голтнале...исто е...да не идете случајно после тој чин да плакнете уста и да миете заби...пак сте голтнале индиректно...факт. ...него темава ви е перверзна.
доколку тоа го направи него среќен зошто да не се жртвуваме понекогаш и ние сигурно ке побараме од него нешто што можи тој не сака а ке го напрај, а за вкусот мн зависи од храната така да секогаш е различен, имам читано дека спермата е добра за белење на забите така да навалете на голтање
Исто и со мене.Нема шанси да направи такво нешто дечко ми бидејќи знае дека ми е ептен одвратно и гнасно.