1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Голтање?

Дискусија во 'Секс' започната од cinderella, 26 ноември 2009.

1. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    секој организам различно... :)

2. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    сигурно....добро е ние имаме среќа :D

3. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    На оваа тема имам поставено навидум смешно видео но со поука до оние кои сакаат да го сватат .Девојката и покрај сите напори се откажа од секс без заштита.Ете приметив дека успеав да украдам и една насмевка од страна на хипица и јас се смеев кога го гледав.Сексот за мене не е табу тема и сега за истиот говорам како ваша другарка .Не сум светица.За себе можам да кажам дека сум посакувана привлечна ,сексуално активна жена која знае да ужива во истиот да пружа и прима задоволство од страна на својот партнер.Но сум прибирлиба на вкусови па така тој вкус не би можела да го примам во мене од таа страна.Темава ми боде очи од многу причини.Немој да ме сватите погрешно секој си е посебна приказна за себе и не ве осудувам .Сега ви говорам како мајка.Девојки уживајте во сексуалното задоволство но со заштита.Знаете ли дека со незаштитен секс ве демнат сексуално преносливите болести...ХПВ високо ризичниот вирус зема се поголем замав ,кандидата ја има скоро секоја девојка имам податоци дека сидата исто така е во пораст и го зема својот данок.Никогаш не велете -е тоа мене не може да ми се случи јас знам со кого сум -но не знаете со кого тој бил пред вас и таа пред него и што се се попримило од предходната врска.А да не зборуваме за предвремената бременост,аборусот и стерилитетот по него..долга е таа приказна и тука ставам крај на истата тема.Сексот е задоволство кое најкратко трае но проблемите после него траат многу повеќе.Затоа ве советувам ако сте сексуално активни тоа праветаго со заштита за себе и саканата личност.ПОздрав кон девојките кои ќе ги сватат моите добронамерни зборови .Сега упатувам критика кон мајките кои и во 21 ви век сеуште се страмат да поразговараат на таа тема со своите деца .Па затоа не ретко по темиве наидувам на неинформираност и прашање кое ми смета- како на пример .Се самозадоволувам - ми касни дали сум бремена и др да не должам .Не е страмно да се каже дека тоа едно мало гумено нешто кое многу не го сакаат мажите понекогаш значи живот . Поздрав и се извинувам ако некому му смета мојот испишан збор.

На tikvi4ka992, Strumfeta93, Bozica1980 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    И бананата помага исто 8) Е сега, после многу алкохол доста е горчлив вкусот на пример, така да секако храната си има свое влијание.

Инаку девојки пред неодамна прочитав дека токму голтањето е причина зошто Деми Мур изгледа толку младо на нејзини години, па сега видете :!:

5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.429
    Допаѓања:
    5.389
    ајде сите да голтаме :lol: :lol: :lol:

6. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    ајде......................... :puke:

7. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    Јас имам слушнато дека не е здраво,бидејќи спермата имала хормони кои штетно влијаат врз организмот :doh:

8. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.089
    полна е витамини ..колку јас што знам :)

9. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    незнам,но многу сум радознала дали е здраво или не :P

10. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Хахахха... и на крајот ќе дојди дека е неопходна за организмот... па ајде сите да голтаме... хахаха :rofl:

Инаку досега ми се има случено да голтнам малце... нема лош вкус, ама едноставно не сакам... :?:

11. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Ми има свршено во уста и ми свршува но не голтам ниту пак имам желба :doh:

12. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    голтање или свршување во уста не фала,до душа дечко ми не ми ни побарал такво нешто до сега а знае и да побара никогаш нема да се сложам на тоа мене тоа ми е одвратно

13. Information

Information Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Me interesira sto ti e tolku gadno kaj spermata? Ako e mirizbata togas igra uloga hranata koja ja konzumira decko ti. Pred da imate sex 24h. pred toa najrano neka jade riba,tuna bilo sto,toa ke pomogne i na fkusot i na mirizbata.Inace ako go sakas svojot decko nema da ti bide gad nisto takvo da napravis.Ednostavno prepustete se na strastite luge,ne razbiram sto e ova so gadenjevo.Ako vasite partneri ne se higienski sredeni togas razgovarajte so niv,vo sprotivno nema zasto da se gadite.Uzivajte vo strasta na sekoj mozen nacin.

На ane111ane му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ma4ence-d

ma4ence-d Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2010
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    8
    и кај мене е исто... ми е гнасно да ја голтнам :puke:

15. plavusha

plavusha Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    124
    да ми сврши во уста да но да голтам нема шанси :)

16. ane111ane

ane111ane Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    8
    Mn pati mi ima svrseno i imam goltano...Nikakov problem...ZDRAVA E SPERMATA ZA ZABITE :D

17. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.545
    Допаѓања:
    7.832
    до сега ми иа свршено во уста, не ми грозно, а за голтање нема шанси :puke: :puke:

18. Trikson

Trikson Нов член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    35
    па и да кажеме дека ви ејакулирал некој во уста а не сте голтнале...исто е...да не идете случајно после тој чин да плакнете уста и да миете заби...пак сте голтнале индиректно...факт. :clap:

...него темава ви е перверзна.

На TheGirlNextDoor и ane111ane им се допаѓа ова.
  19. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    доколку тоа го направи него среќен зошто да не се жртвуваме понекогаш и ние сигурно ке побараме од него нешто што можи тој не сака а ке го напрај, а за вкусот мн зависи од храната така да секогаш е различен, имам читано дека спермата е добра за белење на забите :D така да навалете на голтање :D :D :D

На Мистер_89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.356
    Допаѓања:
    22.300
    Исто и со мене.Нема шанси да направи такво нешто дечко ми бидејќи знае дека ми е ептен одвратно и гнасно. :puke: :puke: :puke: