Не не,се надоврзав на муабетот за новата серија која ке почне,со Ибрахим Челиккол,се појавува и во Горка Земја па така се начна темата.Извини ако те збунив
Многу ми е смешна оваа Бехиџе, толку глумеше госпоѓа, елита, а пет пари нема, со парите што ги украде од Гафур бега..
Празна е некако серијава без Јилмаз. Иако при крај го направија негативец кон Мужѓан, цела приказна се вртеше околу него, Демир и Зулејха. А и прекрасна појава беше реално
Мене па Јилмаз ми беше многу досаден лик. Поинтересно е без него. Демир и Зулејха убав пар ми се, штета што на време не го избра него, касно и текна. Таков маж како Демир, да трчаш по Јилмаз...
Се согласувам. А и некако откако умре Јилмаз епизодиве некако се без веза нема ништо интересно. Не го ни гледам толку сега.
Јилмаз стана преиритантен лик.Глумецот не се однесувал добро на сет, а добил понуда за друга серија, па испадна добро што ликот му искочи од серијата. Фикрет е интересен и држи внимание.
Ништо посебно. Демир во весник објави дека некој ги вознемирува со писма и лаже дека татко му дете имал. Демир со швалерката отиде на викенд, Зулејха со Севда во Истанбул беа и од некои што работеле порано во конакот дознаа дека имал стварно Аднан Јаман вонбрачно дете. Зулејха ја снема, па ќе ја најдат во следната епизода, нешто Фикрет го следеше и не покажаа уште што се случи. Ми беше интересно до пред некоја епизода, но овие епизоди нешто пак досадни ги направија. Многу е раздолжена приказнава. А, само оваа серија моментално ја гледам, на тв што ги даваат моментално за мој вкус најдобра беше. Ама утки имаат малку со ова што претеруваат со вакви глупи сцени.
Што се стори со Бехиџе? Мн ми е жал за докторката... Оваа зулејха ми е изгубен случај, самобендисана, можеле поубава актерка да стават, одеше со јилмаз, па умре па сега во демир Мужѓан е најубава (само малку и е смотана улогата)