Сакаше да избега затоа што сите дознаа дека таа ја уби Хункар ја бркаа Демир и Фекели. Кога веќе немаше каде се самоуби, скокна во провалија.
Ајде, значи и него му најдоа некоја. А, претпоставив дека ја носат со некоја таква намера. Вака позитивен лик личи, бар не е ко Бехиџе.
Спојлер ona nema da bide so fekeli tuku ke ostane kaj nego , i ovva ne e losha ke ostane do kraj na serijava kako shto e gledam napred, ke zive zaedno so zuleyha vo çiflikot na yamanovi zaedno so fikret
Спојлер Умит ќе сака да го убие Демир. Ама Севда ќе се фрли пред пиштолот и ќе умре. А Зулејха ќе ја убие Умит. Фекели понатаму ќе умре.
Промискуитетните сега се главна улога, а и демир колку ми се допаѓаше ама ми се одмили од тоа што го врти зулејха како си сака она, другарка ми ја гледала понапред серијава и ми рече дека демир ќе умрел и зулејха ќе си нашла пак друг Што ќе се дешава со фикрет?
Поглупава серија немам гледано. Секој некого прима у куќа, синот ја прима швалерката на таткото дома, Фекели со Демир се однесува пријателски после толку малтретирања, пукања што ги доживеа, па и ко ќе ми текне како тој Демир го мачеше Илмаз, го влечеше врзан по земја и цел грб рани му беше и тд...ма не вреди да пишувам кои небулози...бре бре.. Ама пак гледам
Спојлер зулејха ќе се омажи за мемет , а фикрет ќе се заљуби во една друга, како што идат серите се по глупаво е