Последниве епизоди не ми држат внимание. Многу серии вака ги расипуваат со влечење на сценариото и повеќе епизоди да имаат наместо да се пократки и поинтересни.
Спојлер леле, зошто вака. Предмалку видов дека Зулејха ќе е со Хакан, а Фикрет со Зејнеп. Мене поубав пар би ми биле Фикрет и Зулејха.
Хакан е Ибрахим Челикол (Ферхат) од Црна бела љубов Во 3тата сезона на горка земја ќе се појави. Чекам да се појави па да почнам да ја гледам серијава
Спојлер Хакан(Ибрахим Челикол) и Зејнеп(Умит Брате Каргин) се нови ликови. Хакан ќе се појави во 103 турска епизодиа, а Зејнеп во 134 епизода
Пооооо дерман нема од него. Шо го форсираат толку грд колку ми е еве го глуми сега во таа после зулејха
Платонска љубов ми е Мене ми е ептен згоден. Има шарм човекот Спојлер Види го, лепотан Таа серијата после Зулејха не ја гледам, не можам да се нервирам, нема убав крај со него таму.
Секоја сезона нови ликови старите умираат нови се појавуваат Само Хамине не се дава Ма зошто ваков филм гледаме
Сега кога знае дека Умит е нејзина ќерка, Севда нема да дозволи Зулејха да дознае за врската на Демир и Умит.