На оваа гала вечер кај шо ќе се соберат сите ќе дојди и Јилмаз тогаш ќе дознае. Има некој линк од 26 епизода т.е нареднава шо треба да ја даваа в понеделник?
До 79 на турскија има на јутјуб после не, дали некој може дами каже дали понатаму хи има некаде еписозодте бидејќи има кратки инсерти само од 80 епизода.
Во спојлер нешто да пишете што ќе се случува понатаму? Дали Зулејха ќе го засака Демир? Дали ќе имаат дете заедно итн?
Јас мислев Зулејха ќе умре, да гледав, гледам во моментов снимаат уште па затоа ги нема неколку епизоди
Огромна глупост денешнава епизода. Особено моментот на вечерата. Ужас! Подобро да му кажеше се', да избегаа и да завршеше филмот...
А зошто Демир ја прати кај Јилмаз, што сакаше да му каже ? Ништо посебно не му кажа Зулејха, затоа прашувам. Исто така сум го испуштила делот со таткому, нели тој лик работеше на горка земја, таму се запознаа и потоа како испадна да му е татко тој човек или сум го побркала со друг хаха па и богат ми стои не е работник на имотот.
Ја прати за да му каже на Јилмаз да си оди, дека е среќна со Демир и синот. За возврат Демир ќе го донесе Аднан дома. Овој што го вика татко не му е татко, се запознаа во затворот и му помогна, кога излегоа од затвор го прими во неговата куќа.
Порано на сител имаше еден сериски филм за деца, даваа го викенди сабајле и тај глумецо (мислам дека почина скоро, млад) многу личеше на Демир. Знаете ли како се вика тај глумец? Беше хиперактивен, скокаше само хахахаха