Баш слатка жена имаше. И мало им беше детенцето... Се знае зошто се разведоа? Кога глумеше во црно бела љубов кај нас минатото лето го истражив на инстаграм, ми делуваше на инстаграм дека цело време се со жената и детето. Што се случило одеднаш? Не разбирам турски и не читам нивни портали за жал.
Според мене Хилал им го уништи бракот.Кога беше сериски партнер со Бирџе и Демет бракот им беше сосема добар.Ама откако почна да глуми со Хилал…
Они се разделија уште кога он почнал да сними во Адана. Тој ваљда се преселил во Адана да живее заради снимањето
Во авионска несреќа. Таа сакаше да оди во Истанбул и сама да си создаде подобар живот. Ама авионот во која што била се урнал
Не можев да ја гледам денешната епизода а и наредните, ќе може некој да ми каже што се случило/случува??
Од кај најде Умит пиштол? Ако го имаше нели можеше да се ислободи од куќата каде што Демир ја држеше? Какви глупоштии човече
Од скришната изнајмена канцеларија на Фикрет. Влезе таму да бара пари за да избега ама не најде ништо освен пиштол. ^Иначе менингитис има Керем Али.
Спојлер Откако Севда ќе умре дали тука завршува серијата? Прочитав дека уште има настани ама не сум сигурна.