Девојки вистина ли е дека од постојано депилирање на надусници со розовата лента (вит ли се викаше?) кожата станувала потемна и изгледало како мустаќи да имаш? Ова на некое девојче му се случило наводно... Има некој нешто слушнато за вакво нешто? Денеска цел ден се гледам во огледало, а јас како што сум хипохондрик....
Само веѓи и надусници Надусниците со веет ленти и не ми излегуваат по црни него можам да кажам и изретчени ми се ама со восок е многу подобро.
Прв пат си го издепилирав целото лице за матура ..и така многу си се допаднав ... и одвреме навреме коа сакам да сум си помазна го депилирам а за мустаките шо да кажам ... секоја недела ги депилирам
Веги со пинцета , а надусници или мустаки 2-3 пати годишно , воопшто не ми се познаваат ама некогаш ме фаќа манија се де издепилирам
Јас неможам да ја поднесам болката со ленти, па затоа се депилирам со оваа крема и не смрди како другите креми. Се депилира на наједноставен начин. Ставаш малку крема на местото чекаш 2-3 минути имаш шпакличе во кутивчето со кремата и отстрануваш.
Како се депилираат надусници, со што и колку време трае? Како се депилираат надусници, со што и колку време трае?
Како се депилираат надусници, со што и колку време трае? Надусници, па јас ги депилирам во домашни услови односно од такви ленти од Veet се купуваат ги има во маркетите, па траее многу малку само пресечеш мал дел од лентата ја одлепуваш и залепуваш на надусниците и потоа тргаш, но внимавај и таму пишува дека восокот не треба да остане на кожата повеќе од 4-5секун.
Како се депилираат надусници, со што и колку време трае? И јас исто со ВЕЕТ лентички (посебни мали лентички) и најчество ги купувам тие што се розева боја.А за крема незнам не би ти препорачала,по долготрајно е со овие лентички,а и не се многу скапи околу 100 и нешто ситно ден.
Како се депилираат надусници, со што и колку време трае? не со крема не ти препорачувам подобро оди во салон за депилација со топол восок за една минута ке биде готово нанесува воскок и оптегнува и ги вади влакната инаку за 50-100 денари не ти се исплака дома да се депилираш сама