Како се депилираат надусници, со што и колку време трае? Покрај тоа кремата е како бричот и го зајакнува коренот а ги згуснува влакната, затоа не би те препорачала да ја користиш по кој било дел од телото.
Како се депилираат надусници, со што и колку време трае? А боли со восок во салон ?? (мислам прв пат.)
Како се депилираат надусници, со што и колку време трае? А отприлика колку време ке трае депилирањето на козметичар така со топол восок?
Како се депилираат надусници, со што и колку време трае? Повеќе ке те боли од страв а не од друго, а инаку зависи кога како, мислам лично мене повеќе ме боли кога сум пред добивање, а инаку не бери галје не боли. Па за 5-10мин. а може и помалку.
Како се депилираат надусници, со што и колку време трае? Не не не мислев после депилирањето колку време ќе треба да помине па да почнат да се појавуваат влакната?
Како се депилираат надусници, со што и колку време трае? Кај секој различно но кај мене отприлика за една и пол недела најкасно две.
Како се депилираат надусници, со што и колку време трае? Планирам да се депилирам и јас,па затоа ве прашувам.Ама некако страв ми е..
кога депилирам надусници ми се појавуваат можда 20бубуљички низ целото место и ги имам недела дена :/ а иначе имам прилично чисто лице..чаре? :/
Пред да се депилираш убаво исчисто го местото, после тоа убаво отстрани го восокот и помини го местото со парче мраз. На крај стави бебешка пудра и тој ден не лупај пудри и чуда одозгора, најубаво депилирај се навечер. И пробај со различен восок/лентички може од некои ти се појавува алергија.
Девојки сакам да ве прашам дали да почнам да ги депилирам надусниците? Имам 15 години. Не ми се гледаат многу, ама кога ќе се загледаш од блиску се гледаат. Пробав да ги чупам, ама боли бре!
Може некој да ми помогне, да ми каже што да правам со аните што ми се појавија на надусниците од депилирање? Некое решение? Како да исчезнат? Обично кога ми се правеле треба 1 недела да помине и сами ќе ги снема раните, ама некое побрзо решение? Се депилирав со Веет ленти ://
Сметам дека депилираното лице многу подобро изгледа со шминка (т.е. пудра) и нема шанси да се познава, но не би го депилирала никогаш, бидејки влакна ко влакна си растат, па не планирам да шетам ко мачорка со бркови на образите Инаку само вегите и надусниците ги средувам