Депилирам само веѓи и надусници и тоа со Силк лентите. Но во последно време почнаа да ми излегуваат брунчиња таму каде што сум ставила лента, па ве молам за совет некој како да се ослободам од нив? Да ги сменам лентите или има некој друг начин?
депилирам само надусници со ленти а вегите ги чупам ама скоро и да не ми растат влакна на вегите по едно две месечно
Да. Крем од невен му е мајката. Јас порано го користев после депилација обавезно, и многу помалку ми траеше црвенилото на лицето, ем кожата ми беше многу мека.
Девојкии здравоо сакам да ве прашам за надусниците..Имам проблем ги депилирам но ќе треба се до крајов на животов да ги депилирам..како трајно да не ми растат?!..Ама освен ласерска депилација.. Ве молам одговоретее..се надевам дека има и други случаеви како мене Ми иди да плачаам
^^ Мислам дека нема решение освен ласерска депилација, па и што ако ќе треба да ги депилираш на 1 месец?
Јована имам слушнато дека ги снемува понекогаш ..но дали тоа е од природен начин на отстранување или од ласерска депилација..
Депилирам надусници со силк ленти и веѓи со чупалица иако тоа најмногу ме мрзи да го правам ама морам
Сите имаат надусници освен некој ..Блазеси му на тој што нема ^^ иначе тоаа ее ќе мора вака цел животт
Нема потреба од страв, не боли ни најмалку за надусниците. Само ако ти е за прв пат оди на козметичар, подобро тие ќе те средат. Инаку до сега не си ги депилирала? Бидејќи гледам 17 години си, не ми се верува.
Ги имам депилирано досега тоа ми е проблемот несакам да имам више..па се одлучив да направам ласерска депилација ..па незнам што мислиш тии? Што е подобро а на козметичар да не боли имам голем стравв
Сите немаат потреба од депилација,без разлика на годините Јас имам другарка,23год. и надусници никогаш нема депилирано,од проста причина што не и е ни потребно Лана.18,воопшто нема потреба за страв,не е болно.Првпат е препорачливо на козметичар да одеш. Ако сакаш пак сама,ти ги препорачувам лентите Vеет,може и со крема ама побрзо растат влакната.
Sadgirl21 ама приметливи се надусниците а и тоа 23 години зошто не е и потребно? Сепак читав на форумов дека не било трајно отстреанување ..Или ова е до пубертетот..