Лана,едноставно е.Или имаш влакна таму или не. Јас почнав со депилација на надусници од 8мо одд,тогаш малку почнаа да се приметуваат. А другарка ми воопшто нема,ептен е мазна таму Дури и нема бели,а не пак црни влакна Такашто конкретно за тебе,ако ти се познаваат и ти сметаат,нема потреба од страв.Воопшто не боле
Нее, до сега никогаш... затоа што и немам влакна на лицето што ќе депилирам ..немам потреба ич.. само што веѓите ги чупам со чупалица така по некое влакненце
Јас многу се нервирам само ко ќе видам дека имам ии готовооо Иначе имам заприметено скоро сите имаат тоа е во пубертет само не ми е јасно како некои немаат
Ооо па не ти растат??? И ја сакам така два пати годишно ама ќе треба секој месец да ги депилирам Девојкии ,се издепелирав пред еедна недела вчера прашував и за ласерска но деенеска гледам имам влакненца мали и почнувам тука да ставам пудра па не се познаваат многу многу..Но вака веќе секогаш ќе треба да правам ,да не знае некој зошто на една недела растат мали сее ии како да немам освен ласерска депилација..Можеби досадна сум со прашањевоо Извините ,само сакам да немам НАДУСНИЦИ!!
Што се однесува со ласер, баш слушнав дека не е тоа толку без никаков ризик. Треба убаво да се распрашаш пред да се одлучиш на овакво нешто! Јас се депилирам и повеќе од 2 пати месечно.
И ја се нервирам но имам една комшика таа имаше ептен надусници ги бричеше и сега ги снема МОра да има некакво решение за овие надусници ќе ги немат Верувајтее... А во лето насонце треба постојано да ги депилирате оти многу се познаваатт Тоа ее сеа кој има ќе треба цел живот..
Е де,не знам зашо толку паничете. Ако имаш можност за ласерско остранување на несаканите влакна,во ред. Ако не,ништо не те кошта еднаш неделно да залепеш парче лента и да ги отстранеш,5 мин. е работа..
Девојки,ај некој нека ми предложи ленти за депилирање..користам Вит розеви..ама сакам да ги изречам оти малечки растатт ии потоа големкии (за надусниците)
Ти препорачувам со ленти за депилација. Може и со крема,ама со неа побрзо растат влакната,како да се бричени Подобро со ленти,поспоро растат и се изретчуваат.
девојки да ми дадете совет... за надусниците,кога ќе се погледнам убаво во огледало онака баш да се загледам,имам влакненца мајка ми и тетки стринки братучедки повозрасни па и другарки ми викаат да не пробувам со ленти за нивно отстранување.ми викаат,после уште повеќе ќе имаш,а сега и не ти се гледаат многу.ваш совет?
Што мислите за овие третмани дали некој некогаш пробал вакво нешто? http://babinlek.com/otstranete-gi-vlaknata-od-litseto-prirodno-stari-narodni-metodi/
мои пријателки имаа правено некои смеси за депилација и мислам не им се исплати за ова со конец имав гледано некое видео ама баш болно ми е некако... а за депилацијата на лице не сум баш за, не го депилирам лицето освен надусниците