Не се убави од Кам. Јас ги користам Силк на Галафарм, ги сечам како ми одговара се исплатат доста со месеци ги користам. 175 денари редовна цена во еурофарм, моментално се намалени со клуб картичка.
Имам онакви тенки, меки, светли влакна на цело лице (претежно на периферијата, околу виличната коска) ама на сонце се гледаат и плус кога ќе ставам шминка се познаваат. Дали ако ги издепилирам (со шеќерна паста) ќе станат потемни кога ќе пораснат пак?
Не се убави, при одлепување на лентата восокот не се одлепува добро, а и не вадат. Пробај со топал восок.
Ми личи на обичен депилатор ова, не би го ставала на лице - преосетлива е кожата и уште поткожни да ти излезат после фали.. Јас цело лице го депилирам со ленти, барав со конец ама не најдов каде има во ск нешто такво асално. Боли од вит лентиве ама вреди, многу е гадно девојка нашминкана со црни влакна кога ќе видам на лице
Најверојатно пред 2 години сум ставила НЕ како одговор, ама сега е веќе ДА, го депилирам Имам крема за отстранување влакна од АВОН и сум презадоволна. Имам многу бебешки влакна, бели како мов. Бев на консултација за ласерска ама ми кажаа дека бебешките не ги вади, па затоа се решив да почнам со кремата. Ем брзо, ем безболно. После сум раат едно 2-2ипол недели.
Mal vosocen depilator na struja sto raboti(kako stik nesto taka) kaj mozam da najdam? Od veet ima takvo nesto?
Дали пробал некој со сода да остранува влакна на лице? Има рецепт на интернет, сода беше да се преврие и после да се нанесе на лице, и влакната паѓале. Но, да не е штетно и да не предизвика нешто на кожата ми е страв. Има ли некој искуство?
Не најдов посоодветна тема па да прашам тука. Бев на козметичар за веѓи веројатно восокот беше пожежок па ми се случи ова. Кладов кантарионово масло. Шо друго би можело да клам за побрзо да ми исчезни црвенилово?
Да ве прашам ако некој знае, дали овие ножиња се добри за сензитивна кожа? Имам пробано со ленти и ми остави црвенило со многу мали ситни акни па затоа сакам овие да ги пробам
Почнав да ги користам поради тоа што на надусниците ми излегуваа акни од депилација со било каков восок. Сега понекогаш само ми се јавува по некое многу ситно гнојаниче. Пробај како ќе делуваат кај теве, мене ми се ок. Само, после година ипол користење, приметив дека влакната ми се малку појаки.
Јас во дм го купив ама ми се стемни од него.. Цела се испозалепив и едвај си ги измив рацете после од него. Како го користиш ти??
здраво. на надусниците ми се прават многу поткожни влакненца кои се многу црни и се познаваат многу како да ги отстранам? кога ќе потпораснат ги вадам со чупалица меѓутоа дури да излезат на површина многу се како црни точки се познаваат? поздрав