Поминуваат За да не ти се прават после депилација одржавај го чисто лицето тие неколку дена, а ако си склона на иритации реди и бебешка пудра
Денес прв пат се депилирав сама дома на надусниците, користев ленти за депилација на лице од ДМ, имаше со нив во пакувањето влажни марамчиња со масло од арган.. Имав околу 15 минути црвенило, се поминав само со влажните марамичиња, и после 15 минути ми го снема црвенилото.. Брзо и едноставно.
Јас со конец се средував до сега, и немав проблем, ама сега не можам два саати да губам со тоа, вака за 10 минути си готова.. А и ако не ти се познаваат, т.е не ти се темни немаш потреба да ги средуваш никако..
Не сум членката али имам искуство со ласер. По првото одење видов резултати после 1 недела, сами паѓаат од корен. Не е ни скапо според мене зошто имав исто голем проблем и ептен ми се изретчија таму каде што имав, многу поспоро растат и многу поретко ги остранувам со ленти/чупалица
3. Секој е различно со третманите можно е и повеќе пати да треба да се иде. Еднаш во месецот имав третман .Во дерма плус
Aha, jas do sega dva napraviv, uplateno imam za 4 ama ke tteba sogurno povise epten imam vlakna hormonalni mi se. Dali te bolea tretmanite? Mene bas me bolat a posle toa sum ko iskasana od osi
Даа за време на третманот ептен ко да те горат со упаљач али јас имав многу на брадата. Ме намачкаа со крема, црвено ми беше само дента и следниот ден скоро ми помина. Сакам да отидам за надусници али ми е страв од болката хахахах
Jas ko struja osekam i da bas ko gorenje , mackaat so gel celo vreme ama dzabe pak boli. Isyo i jas na bradata imam.najveke Gi bricese izmegu tretmanite taka?
Да само со брич. 3 недели пред третман не ги отстранував од корен за да пораснат и само површно колку да не се гледаат. Боли ептен али после сум раат пред ласеров трошев цел саат само за да ги извадам, секој втор ден
Не, немам влакна, само веѓите ги средувам иако и тие ми се светли и ретки, но заради формата правам brow lift.